FinansWatch

Kapitalforvaltning

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Dansk velhaverfond har rod i regnskaberne

Investeringsselskabet Black Swan Investments med den tidligere UBS-formueforvalter Christian Lindekilde i spidsen skal aflevere nyt regnskab efter heftig kritik fra revisoren, skriver Børsen.

Finansforeningen indføjer bløde mål i udbredt rettesnor

Finansanalytikere kan nu ud over de traditionelle nøgletal finde definitioner mv. på ESG-faktorer i Finansforeningens nøgletalsvejledning. 11 områder er kommet på, men planen er, at den skal udbygges løbende, fortæller direktør.

Fremgangen fortsætter i alle June-fonde

Negative afkast ramte alle fem fonde i June i august, men den dårlige udvikling vendte i september, og fremgangen er fortsat i oktober, viser en ny månedsopgørelse.

ATP-formand gentager advarsel om iværksætteride

En ændring af ATP's formålsparagraf til at investere i iværksætterselskaber falder bestemt ikke i god jord hos pensionsformanden, der stadig håber på, at forslaget ikke bliver til mere end et forslag.

Dansker får nyt topjob hos Blackrock

Kapitalforvalterens nordiske chef rykker til USA og skal stå i spidsen for den globale kundestrategi inden for alternative investeringer, skriver Børsen.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere