FinansWatch

Trump tæt på valg af ny FED-chef

Den amerikanske præsident, Donald Trump, er tæt på en beslutning om, hvem der skal være den næste chef for USA's centralbank, Federal Reserve. Det skriver Wall Street Journal.

Trump mødtes onsdag med økonomiprofessor ved Stanford University John B. Taylor, der en af favoritterne til posten.

Taylor er kendt som en hård kritiker af Federal Reserves linje på blandt andet renteområdet.

"Vi holder stadig samtaler, men alle de kandidater, vi har haft inde indtil nu, har været klare førstevalg," siger John Kelly, stabschef i Det Hvide Hus til Wall Street Journal.

Udover John B. Taylor er der tre kandidater i spil til posten som øverste leder af Federal Reserve.

Heriblandt bankens nuværende chef, Janet Yellen, der kan få sin anden periode i spidsen for den amerikanske centralbank.

Forsiden lige nu

Citatquiz: Hvem var det nu, der sagde hvad?

FinansWatch har samlet nogle af de mere farverige udtalelser fra direktørerne i landets finansvirksomheder og institutioner. Gæt, hvem der sagde hvad, gør det hurtigst muligt og få chancen for at få en iPad Mini.

Misser målstregen: DAB hænger på dyrt kriselån trods nyt aktiesalg

Et dyrt statslån fra finanskrisen hænger fortsat som en blyklods om anklerne på Danske Andelskassers Bank på trods af, at banken nu henter op til 113 mio. kr. ved salg af nye aktier. Det er andet år i træk, at banken misser sit mål om at betale lånet tilbage. Men direktøren er godt tilfreds.

Stor uenighed om firmaers kapitalmuligheder

Finanstilsynet og Den Europæiske Investeringsbank havde fredag inviteret til en konference om investeringsklimaet i Danmark. Her var der stor uenighed om, hvor let det er for mindre firmaer at lokke penge ud af banker og pensionskasser.

Seneste Finansnyt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere