• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Danske Bank klar med sin nyeste fintech-satsning

Potentialet er stort, siger chef for Wealth Management i Danske Bank, Tonny Thierry Andersen, om investeringsplatformen June, som Danske Bank sender på gaden om en uge.

Tonny Thierry Andersen

Det er snart et år siden, at rygterne om, at Danske Bank puslede med Mobilepay for private investorer, begyndte at florere.

Og nu på torsdag er banken så klar med investeringsløsningen June, skriver Finans.

June er i løbet af de seneste ni måneder blevet til i Danske Banks udviklingsafdeling Mobilelife. Og de seneste måneder er June blevet testet af omkring 1000 brugere i en beta-version.

"Over en million danskere har mere end 50.000 kr. stående på en konto til ingen eller meget lav rente. June henvender sig til alle, og er ikke forbeholdt Danske Bank-kunder, så der er ingen tvivl om, at potentialet er stort," siger chef for Wealth Management i Danske Bank, Tonny Thierry Andersen, til Finans.

June skal gøre ETF – eller såkaldte indeksfonde – til alle mands eje og i særdeleshed lokke unge mennesker til at investere. Således kan man investere for ned til 100 kr. Danske Bank har tidligere sagt, at omkostningerne ved at investere igennem June ligger på under 1 pct.

Danske Banks nye storsatsning er nu klar til de særligt udvalgte

Danske Bank: Ny it-løsning vil forandre investeringsområdet

Danske Banks June skal få unge til at investere i pensionen

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Finansnyt

Lektor: Skattely er koncentreret om de absolut rigeste

Nyt forskningsprojekt blotlægger, at det er de absolut rigeste danskere, som har gemt formuer af vejen i skattely. De rigeste har unddraget sig omkring 30 pct. af deres samlede skatteregning, sagde lektor Niels Johannesen fra Københavns Universitet, da han mandag formiddag holdt oplæg ved en åben høring om skattely på Christiansborg.

Basel-komité: Årevis til indførsel af skrappere kapitalkrav

Den magtfulde Basel-komité fastholder, at der skal indføres skrappere kapitalkrav til de store banker og realkreditudlånerne. Men siger nu, at det vil tage årevis, før reglerne bliver bindende, og at de i øvrigt formentlig bliver mere lempelige end hidtil frygtet.

Aktiemarkedet misforstod Simcorp i 2016

Omlægning af en del af forretningsmodellen har udløst lavere resultater fra Simcorp, men i en analyse fra Dansk Aktie Analyse ser fremtiden fornuftig ud for selskabet.

Forsiden lige nu

Pensionskasse sælger domicil til Novo-pengetank

Pengetanken bag et af flagskibene i dansk erhvervsliv gav pensionskasse et tilbud, som man ikke kunne sige nej til, lyder det fra ejendomschef. Prisen ligger 200 mio. kr. højere end den offentlige vurdering.

Revisorer om skattely: Behov nye regler

Et fælles sæt af regler for skatterådgivning er nødvendigt for at komme skatteunddragelse til livs. Det sagde Charlotte Jepsen, adm. direktør for revisorernes brancheforening, FSR, ved dagens åbne høring om skattely på Christiansborg.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449