• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Nets-rival vil seksdoble overskud i år

Fintechselskabet Clearhouse forventer yderligere fremgang inden for kortindløsning til netbutikker, og det kan føre til en seksdobling af bundlinjen i år. Det skriver Børsen.

Claus Methmann Christensen, adm. direktør og medstifter af Clearhaus.

Det unge århusianske fintechselskab Clearhaus, der er en konkurrent til Nets, forventer at lande et driftsoverskud på 15-30 mio. kr. i år. Det skriver Børsen.

For 21 måneder siden startede århusianske Clearhaus med kortindløsning for netbutikker. Selskabet har i dag mere end 7500 netbutikker som kunder, og forventer at fortsætte udviklingen.

"Den industri, som vi er i, er relativt nem at skalere uden at ansætte voldsomt flere mennesker," fortæller adm. direktør og medstifter af Clearhaus, Claus Methmann Christensen.

Clearhaus, der er direkte konkurrent til en del af Nets, landede sidste år et driftsoverskud (ebita) på 4,6 mio. kr. I år ventes det at lande på 15-30 mio. kr., og dermed kan der blive tale om en seksdobling. Selskabet sidder ifølge , Claus Methmann Christensen på 15-20 pct. af det danske marked og samtidig er til stede i de fleste europæiske lande, der samlet stod for 75 pct. af sidste års omsætning.

Clearhaus lander første overskud

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Finansnyt

Fynsk bank er klart hurtigst på nettet

De små finansvirksomheder trumfer de store, når det gælder om at have den hurtigste hjemmeside. Det viser måling foretaget af rådgivningsvirksomheden Digicure Deloitte for FinansWatch.

Forsiden lige nu

Hellerup Finans opgiver at forvalte investeringsfonde

Det omstridte Hellerup Finans' forvaltningsselskab giver nu afkald på retten til at forvalte alternative investeringsfonde og trækker sig dermed fra over en milliard kroner i aktiver. Manøvren kommer oven på flere sammenstød med Finanstilsynet, revisorer og aktionærer.

Politikere fortsætter kamp mod kviklån

Den nye lov om betænkningstid for kviklån har ikke gjort nogen forskel ifølge Forbrugerrådet Tænk. Ordførere fra S, R, EL og DF vil alle rejse sagen over for erhvervsminister Brian Mikkelsen (K), skriver Jyllands-Posten.

Flere kvinder har lederstillinger i finanssektoren

Hver fjerde leder i finanssektoren er kvinde, og udviklingen med flere kvinder i lederstillinger ser ud til at fortsætte i de kommende ifølge Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), skriver Jyllands-Posten.

Nordea skifter igen ud i toppen af kapitalforvalterenhed

Nordea Asset Management introducerer nyoprettet stilling som investeringschef. I den forbindelse sløjfes stillingen som aktiechef, og dermed siger Mark Lovett farvel til Nordea efter blot halvandet år på pinden. Det erfarer FinansWatch.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449