FinansWatch

Direktør i Danmarks mindste sparekasse: "Tiden er løbet fra os"

Ifølge bankdirektør i Fjaltring-Trans Sparekasse bruger sparekassen mere tid på Finanstilsynets krav end på kunderne. Derfor lukker den.

Direktør Anni Skaaning fra Fjaltring-Trans Sparekasse (t.v.) deler direktør-titlen med Birthe Dueholm (t.h.)

Som FinansWatch skrev i september, er der nu en bank mindre på det finansielle danmarkskort, fordi vestjyske Fjaltring-Trans Sparekasse er lukket. Mandag var sidste åbningsdag for Fjaltring-Trans Sparekasse sydvest for Lemvig.

Ifølge bankdirektøren bruger banken efterhånden mere tid på at opfylde Finanstilsynets krav end på kunderne og den almindelige sparekassedrift, skriver DR Midt og Vest.

"Hånden på hjertet kan man sige, at tiden er løbet lidt fra den måde, vi driver sparekasse på, hvor kunderne kan få en bankbog, og vi sidder og skriver op i store bøger og efterfølgende bogfører i et lille system. Men det har været godt, og det har kørt siden 1873, og vi er utrolig taknemmelige for, at det har kunnet fortsætte i så lang tid," siger direktør Anni Skaaning fra Fjaltring-Trans Sparekasse, der deler direktør-titlen med Birthe Dueholm, til DR.

Fjaltring-Trans Sparekasse har haft fast åbningstid hver mandag mellem klokken 16 og 18, men en solid økonomi er ikke nok, siger direktøren, der indtil videre har kørt det hele manuelt.

Døende sparekasse er drevet af hjerteblod

Revisorregninger fik vestjysk sparekasse på jagt efter nyt hjem til kunderne

Sparekasse lukker: Myndighedskrav får skylden

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Finansnyt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere