FinansWatch

Andelsboliger styrer mod prishop

Ifølge Berlingske er der udsigt til langt højere vurderingspriser på andelsboliger, og allerede nu er den type ejendomme, der fastsætter prisen på mange andelsboliger, steget markant.

Mens et bredt flertal i Folketinget mandag vedtog en aftale, som skal skærpe forholdene for at erhverve sig en andelsbolig, har andelsboligerne kurs mod store prisstigninger.

Det skriver Berlingske.

Avisen fortæller, at den offentlige vurdering af udlejningsejendomme, som er styrende for vurderingen af hovedparten af danske andelsboliger, er på vej mod en kraftig stigning.

"Andelsboliger vil stige over de kommende år. De vurderes jo som udlejningsejendomme, og dem er der så meget rift om, at de går som varmt bagerbrød. Andelsboligerne følger med op, fordi de efter loven skal vurderes som private udlejningsejendomme, der stiger kraftigt," siger Curt Liliegreen til Berlingske.

Andelsboliger erkender behov for øget kontrol

Ny politisk aftale om andelsboliger

Selvsalg af andelsboliger stiger markant

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Finansnyt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere