FinansWatch

Nets lancerer ny online løsning til webshops

Dibs Payment Service, der er ejet af Nets, lancerer nu Easy, der gør det nemmere for iværksættere at åbne en webshop. Det skriver Børsen.

Den Nets-ejede Dibs Payment Service lancerer nu en samlet pakke, Easy, der gør det nemmere for iværksættere at åbne en webshop. Det skriver Børsen.

Dibs har talt med kunder og partnere samt holdt øje med konkurrenterne Mobile Pay, Apple Pay og Amazon Pay i forsøget på at finde de mest smidige løsning, fortæller Henriette Høyer, der er talsperson for Dibs.

Det betyder, at man slipper for at skulle have kontakt med både en udbyder af en betalingsservice og en separat betalingskortaftale, for det tager Dibs sig af. Og fra 2018 bliver processen endnu nemmere, og hele processen med at starte en webshop kan klares på 24 timer. Samtidig er der arbejdet på at reducere antallet af klik, når kunden skal betale. Iværksætter Toke Kruse, der har skrevet flere bøger om iværksætteri, kalder løsningen en gamechanger.

"Det er helt afgørende for webshops, at man fokuserer på at reducere antallet af kliks mellem kunden og købet. Vi ved det fra USA med Amazons one-click-buy, jo færre hække, man skal over, des højere omsætning vil det kunne generere. Så der er ingen tvivl om, at et sådant initiativ vil kunne øge konverteringen drastisk for danske webshops. Det må være én af de første større løsninger, hvor man har formået at barbere så mange klik fra," siger han.

Tidligere Nets-ansatte har succes med ny betalingsvirksomhed

Danskernes pengeforbrug på nettet stiger stadig

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Finansnyt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere