FinansWatch

Medier: Nykredit-børsnotering falder til jorden

Erhvervsmediet Insidebusiness og TV2 erfarer, at Nykredit har besluttet at bakke op om, at en gruppe af pensionsselskaber køber sig ind i selskabet. Dermed ser børsnotering nu ud til at være faldet endegyldigt til jorden, erfarer medierne. (Opdateret)

Topchef i Nykredit, Michael Rasmussen

Opdateret klokken 07:12 med oplysningen om, at også TV2 skriver, at børsnoteringen er faldet til jorden.

Alt tyder på, at realkreditkæmpen Nykredit alligevel ikke kommer på børsen i denne omgang. Det erfarer erhvervsmediet Insidebusiness og TV2.

Ifølge medierne har den øverste ledelse i Nykredit og i hovedejeren af Nykredit, Forenet Kredit, besluttet at bakke op om, at en gruppe af danske pensionsselskaber køber omkring 16 pct. af aktierne i Nykredit.

Det vil være en bet for landets største bank, Danske Bank, der var udset til at få en plads i spidsen blandt de finanshuse, som skulle føre Nykredit på børsen, skriver Insidebusiness.

Videre skriver erhvervsmedierne, at det er pensionsselskabet PFA, som gennem en langvarig forhandlingsproces har været den førende forhandler, mens fire øvrige pensionsselskaber, AP Pension, PensionDanmark, MP Pension og PKA, er hoppet om bord i forhandlingsprocessen henover de seneste uger.

En af årsagerne til, at Nykredit oprindeligt gerne ville på børsen er, at den store udlåner skal være i stand til at hente yderligere kapital, hvis der bliver behov for det. Det problem kan man dog angiveligt løse ved at have de store danske pensionsselskaber i ryggen.

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Finansnyt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere