• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Medie: Nykredit-ejere skal stå klar til "børs-go" i november

Medlemmerne af Foreningens Nykredits repræsentantskab skal reservere en bestemt dag i slutningen af november, hvor de muligvis skal sige endelig "go" og skyde børsnoteringen af Nykredit i gang, erfarer Finans.

Den 23. november fra kl. 15 skal de 104 medlemmer af Foreningens Nykredits repræsentantskab stå klar til endelig at sige ja til en børsnotering af Nykredit. Det har Foreningen Nykredits direktør, Louise Mogensen, varslet i email til medlemmerne, erfarer Finans, som er i besiddelse af mailen.

I mailen skriver Mogensen, at på repræsentantskabsmødet i marts blev medlemmerne oplyst om, hvordan en børsnoteringsproces kan forløbe, ligesom det på mødet blev nævnt, at der kan blive behov for et ekstraordinært repræsentantskabsmøde.

"På den baggrund beder sekretariatet jer om at reservere torsdag den 23. november 2017 kl. 15 i jeres kalendere. Det understreges, at mødet ikke nødvendigvis afholdes, men at der er tale om en reservation af tidspunktet af hensyn til jeres planlægning," lyder det fra direktøren i mailen.

Som Finans bemærker, har repræsentantskabet allerede en gang sagt ja til børsnoteringen, men beslutningen er så vidtgående, at formand Nina Smith ønsker opbakningen genbekræftet.

Til FinansWatch fortalte topchef i Nykredit, Michael Rasmussen, i går, at han holder fast i den oprindelige udmelding fra februar 2016 om, at en børsnotering af Nykredit skal ske inden for 12-24 måneder. Men han ville ikke konkretisere tidspunktet.

”Vi er nu 14-15 måneder fremme, og det (udmeldingen, red.) står jeg ved. Jeg sagde i februar, at vi kan ikke forvente, at det bliver i år, og det står jeg ved,” siger han om børsplanerne.

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Realkredit
Forsiden lige nu

Basel-komité: Årevis til indførsel af skrappere kapitalkrav

Den magtfulde Basel-komité fastholder, at der skal indføres skrappere kapitalkrav til de store banker og realkreditudlånerne. Men siger nu, at det vil tage årevis, før reglerne bliver bindende, og at de i øvrigt formentlig bliver mere lempelige end hidtil frygtet.

Fælleskassen vokser men tjener mindre

Der var sidste år vækst i udlånet, men pres på kerneforretningen i Andelskassen Fælleskassen, der i 2016 måtte se indtægterne falde og udgifterne stige.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449