• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Kritisk realkreditforening kæmper med faldende medlemstal

Foreningen Fair Bidragssats har mistet næsten 2000 medlemmer, fortæller ny bestyrelsesformand til Børsen.

Da den kritiske realkreditforening Fair Bidragssats havde mest medvind, var der 2700 betalende medlemmer. Men foreningen, som opstod i kølvandet på diskussionen om stigende bidragssatser, er i dag nede på omkring 800 betalende medlemmer. Det skriver Børsen.

Oplysningerne kommer fra Chresten Heesgård, som er medstifter af foreningen, og som er tilbage som bestyrelsesformand i foreningen efter generalforsamlingen søndag. Han aføser Flemming Trap, som kun nåede at være formand i et lille halvt år, men som nu er kasserer i foreningen.

Chresten Heesgård forklarer nedgangen i antallet af betalende medlemmer med, at foreningen ikke har været gode nok til at forklare, hvorfor den stadig er relevant.

"Vi er jo glade for vores medlemmer, men foreningen blev stiftet hurtigt og skulle have penge i kassen for at kunne støtte en række initiativer. Det har været svært, fordi foreningen stadig er i en barselsfase. Men jeg er sikker på, at vi har det hold, der kan køre den videre som en helstøbt forening," udtaler han til Børsen og fortæller, at foreningen blandt andet satser på at lave lokalgrupper rundt om i landet, som skal sikre, at foreningen kommer tættere på medlemmerne.

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Realkredit
Forsiden lige nu

Realkreditten tjente langt mere i 2016

Realkreditinstitutternes indtjening steg markant i det forgangne år, viser ny rapport fra Finanstilsynet. Det var et resultat af stigende kursreguleringer og bidragsindtægter samt faldende nedskrivninger.

Sådan kan virksomheder låne milliarder gratis

GN Store Nord har gennemført et obligationssalg, som ikke alene giver selskabet et lån på knap 1,7 mia. kr. i fem år til en rente på nul, men som også betyder, at medicoselskabet måske helt slipper for at tilbagebetale lånet. Hemmeligheden bag den gode handel er en såkaldt konvertibel obligation.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449