FinansWatch

Nykredit vil have partnere med på notering

Når Nykredit snart skal vælge, hvem der skal stå for finanskoncernens børsnotering, kan bankerne i Totalkredit-samarbejdet få en rolle.

Bankerne i Totalkredit-samarbejdet har en chance for at få et stykke af kagen, når Nykredit skal vælge, hvem der skal stå for finanskoncernens børsnotering. Dette kan evt. ske ved at partnerbankerne får lov til at sælge Nykredit-aktierne gennem deres filialer. Det skriver Børsen.

"Vi er meget glade for det gode samarbejde med vores partnere, og derfor vil det være naturligt at inddrage dem. Det er dog for tidligt at sige noget om, hvordan det arbejde struktureres," siger Jens Theil, pressechef i Nykredit, til Børsen.

Totalkredit er et samarbejde mellem 60 banker, og blandt de største af dem har både Sparekassen Kronjylland, Ringkjøbing Landbobank, Nordjyske Bank og Arbejdernes Landsbank udtrykt interesse for at komme til at spille en eller anden rolle i Nykredits børsnotering.

Børsen erfarer, at der er deadline for indsendelse af ansøgninger for at stå for børsnoteringen i næste uge.

Nykredit rækker ud efter Totalkredit-banker

Nykredit i fuld sving med forberedelse til børsnotering

Forsiden lige nu

Nordeas tur gennem sølet gør ondt i hjertet på afgående storkundeboss

I mange år har Jørgen Høholt været manden, som landets største virksomheder ringede til, når de havde et problem, der skulle løses. Men efter knap fire årtier i Nordea siger bankens storkundechef og direktionsmedlem farvel. Set i bakspejlet har en for tung intern agenda kostet på kundetilfredsheden, og det smerter, fortæller han.

Avis: Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Seneste Nykredit

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere