• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Medie: Nykredits store it-projekt er forsinket

Stor it-satsning fra Nykredit og Totalkredit-bankerne er blevet forsinket, og nøgleperson hos realkreditkæmpen er samtidig stoppet, skriver InsideBusiness.

Foto: Arkiv: Polfoto/Jens Dige

Nykredit og Totalkreditbankernes store it-projekt – Ny Realkreditplatform – har problemer med tidsplanen. Det skriver InsideBusiness.

Udviklingen af platformen, som skal konkurrere mod blandt andet Danske Banks boligplatform Sunday og BRFKredits Bedste Lån, omfatter udviklingssamarbejder med tre bankcentraler (SDC, BEC og Bankdata) og er yderst kompleks. Derfor er den blevet forsinket, så det tidligst bliver færdigt i begyndelsen af 2018, skriver branchemediet, som refererer til et internt møde forrige uge.

”Der har været udfordringer – udfordringer, som vi har stor erfaring med at debattere og løse i en åben og fælles dialog. Nogle afklaringer har taget længere tid end forventet, og det er derfor korrekt, at vi ikke følger vores første tidsestimat. Det er dog ikke usædvanligt i komplekse it-projekter,” bekræfter Totalkredits direktør, Troels Bülow-Olsen, over for InsideBusiness.

Mediet skriver desuden, at projektet også er ramt på personalesiden. Først røg koncerndirektør Bente Overgaard ud, da man hentede den tidligere departementchef i Finansministeriet og Nordea-chef, David Hellemann, ind i ledelsen, og i januar forlod Nykredits CIO, Carsten Smith, så også koncernen.

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Nykredit
Forsiden lige nu

Realkreditten tjente langt mere i 2016

Realkreditinstitutternes indtjening steg markant i det forgangne år, viser ny rapport fra Finanstilsynet. Det var et resultat af stigende kursreguleringer og bidragsindtægter samt faldende nedskrivninger.

Sådan kan virksomheder låne milliarder gratis

GN Store Nord har gennemført et obligationssalg, som ikke alene giver selskabet et lån på knap 1,7 mia. kr. i fem år til en rente på nul, men som også betyder, at medicoselskabet måske helt slipper for at tilbagebetale lånet. Hemmeligheden bag den gode handel er en såkaldt konvertibel obligation.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449