FinansWatch

MP Pension henter pressemand fra Christiansborg

Christian Gundtoft er blevet hevet ind i MP Pension som pensionskassens nye presseansvarlige. Han kommer fra en stilling som personlig assistent på Christiansborg.

Chrisstian Gundtoft, kommende presseansvarlig i MP Pension

MP Pension har fundet en ny presseansvarlig i Christian Gundtoft. Det skriver Altinget.

Christian Gundtoft forlader dermed sit job som personlig assistent for Dansk Folkepartis gruppeformand på Christiansborg, Peter Skaarup. En stilling, som han blot har besiddet siden 1. maj.

"Vi skilles i god ro og orden, og de har været ualmindeligt søde og forstående. Nu kom det her tilbud, og de forstod godt, at jeg ikke kunne sige nej," siger Christian Gundtoft til Altinget.

Han skfter til MP Pension, der forvalter pension for magistre og psykologer, med udgangen af august. Christian Gundtoft har tidligere arbejdet hos DR, TV2 Østjylland og Nordisk Film TV samt været politisk reporter for Ekstra Bladet.

Pensionsboss hapser Nordea-direktør: "Den lille organisation har været tiltrækkende"

Fokuseret strategi lokkede Nordea-direktør til MP Pension

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Pension

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere