• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Polack: Vi skal være mere i "sync med omgivelserne"

I en tid med store politiske og sociale ændringer må erhvervslivet indstille sig på at tænke mere på social stabilitet, lyder det fra topcheferne i PFA og PKA.

Foto: PR

Mange taler om, at der er et oprør mod eliten i gang i den vestlige verden, og det er også noget, som man mærker og reagerer på via mere ansvarlige investeringer hos PFA og PKA. Det skriver Finans, som har interviewet topcheferne i de to pensionskasser om emnet.

"Det er klart, at de ting, vi har lært i 2016, har fået de fleste til at tænke over, hvor stort et gap, vi kan have mellem erhvervslivet – som en del af en elite – og befolkningen. Der er et pres for, at virksomhederne skal være i sync med omgivelserne," siger Allan Polack, topchef i PFA, til erhvervsmediet.

Samme melding kommer fra Peter Damgaard Jensen i PKA, som understreger, at man godt kan investere i social ansvarlighed, uden at det koster på bundlinjen – det er nærmere et spørgsmål om tidsperspektiv.

 

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Pension

Disse pensionsselskaber tabte flest klagesager sidste år

Der ligger kommercielle selskaber på de fire første pladser på listen over helt eller delvist tabte sager i Ankenævnet for Forsikring i løbet af 2016. På listen over antallet af klager, som ankenævnet har behandlet, dominerer de kommercielle spillere også.

Forsiden lige nu

Pensionskasse sælger domicil til Novo-pengetank

Pengetanken bag et af flagskibene i dansk erhvervsliv gav pensionskasse et tilbud, som man ikke kunne sige nej til, lyder det fra ejendomschef. Prisen ligger 200 mio. kr. højere end den offentlige vurdering.

Revisorer om skattely: Behov nye regler

Et fælles sæt af regler for skatterådgivning er nødvendigt for at komme skatteunddragelse til livs. Det sagde Charlotte Jepsen, adm. direktør for revisorernes brancheforening, FSR, ved dagens åbne høring om skattely på Christiansborg.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449