FinansWatch

Pension

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Formand genvalgt i MP Pension

Formand i MP Pension, Egon Kristensen, tog en af de to bestyrelsespladser, der var på valg. Den anden plads går til kritiker af formanden.

SEB-direktørs fremtid uvis

Efter SEB's salg af sin danske pensionsforretning til Danica skal SEB Pensions adm. direktør nu have fundet ud af, hvad hans rolle bliver fremover.

Derfor sælger SEB sin danske pensionsforretning

SEB får en særdeles god pris for at sælge sin danske pensionsforretning til Danske Banks Danica. Men det er ikke den eneste grund til frasalget. SEB fortæller nemlig, at det ville have krævet massive investeringer at beholde SEB Pension.

Hvert fjerde login hos Pensiondanmark sker gennem app

Trods et stigende antal logins på Pensiondanmarks portal holder pensionskassens fem år gamle app fast i en andel på 25 pct. Det tolker Pensiondanmarks it-direktør som, at kunderne er glade for appen på trods af, at det er under 7 pct. af kunderne, der har appen.

Fortsat ingen afklaring om Nordea Livs direktion

Godt fem måneder efter at Lene Østerberg forlod direktionen i Nordea Liv & Pension, er det fortsat uvist, om der skal findes en afløser, der kan lede pensionsselskabet sammen med adm. direktør Steen Michael Erichsen.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere