FinansWatch

Medie: Nets satser på amerikansk kapitalfond i købsdrøftelser

Den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman har ifølge Berlingske Business' oplysninger fået særlige rettigheder til at forhandle om et købstilbud af Nets.

Den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman er blevet givet særlige rettigheder til at udarbejde et købstilbud på Nets. Det skriver Berlingske Business på baggrund af anonyme kilder.

Nyheden kommer, efter at det på det seneste er kommet frem, at i hvert fald tre spillere er interesseret i at overtage det danske betalingsløsningsfirma. Det gælder foruden Hellman & Friedman britiske Permira og svenske Nordic Capital. Men amerikanerne er altså foran i kampen om Nets.

"Hellman & Friedman er spidsen, og de to andre er parkeret på sidelinjen," siger en kilde til avisen.

Ifølge Berlingske vil Nets vende tilbage til de to andre interesserede, hvis bestyrelsen ikke kan blive enige med Hellman & Friedman om et køb.

Som beskrevet tidligere på FinansWatch har Nets-aktien tirsdag morgen ligget underdrejet af uvisse årsager. Efter handelsstart faldt aktien således 10,4 pct. til 142 kr.

Siden er det dog gået frem og lidt over kl. 11 tirsdag handles aktien til 153,8 kr.

Nets i bemærkelsesværdigt kursdyk: Alle undrer sig

Medie: Nets-budkrig kan udløse ny pengeregn over direktører

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Pengeinstitutter

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere