FinansWatch

Iværksætter smider rigmand på porten

Iværksætterne bag medieopstartsvirksomheden Newsio har købt Saxo Bank-medstifter Lars Seier Christensens og venturefonden Seed Capitals andele i selskabet tilbage. Det skriver Børsen.

Foto Saxo Bank

På grund af uenigheder har stifterne af medieopstartsvirksomheden Newsio, Sillas Poulsen og Thomas Heltborg, valgt at tilbagekøbe de ejerandele af selskabet, som de solgte til henholdsvis Saxo Bank-medstifter Lars Seier Christensen og venturefonden Seed Capital for få år siden.

Det skriver Børsen.

"Hele processen blev rimelig kompliceret, fordi vi har fået venturepenge. Der er nogle interesser og nogle investorer, der skal spille sammen, og der var det svært at få Seed Capital og Lars Seier Christensen til at finde en løsning sammen," siger Sillas Poulsen til Børsen.

Den danske medieopstartsvirksomhed, som i dag tilbyder virksomheder en platform til intern kommunikation, blev stiftet i 2015, og efter få månederne fik man Saxo Bank-medstifter og nuværende investor Lars Seier Christensen med om bord, skriver Børsen. Han købte sig dengang i firmaet og fik en ejerandel på 20 pct. Hverken Lars Seier Christensen eller Seed Capital har ønsket at kommentere sagen over for Børsen.

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Pengeinstitutter

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere