FinansWatch

Bankkonti med renter hitter

Danskerne går på jagt efter rente i bankerne, og Santander Consumer Bank, der tilbyder en af de højeste, melder om indlånsvækst. Basisbank har af samme årsag i øjeblikket lukket for mere indlån. Det skriver Børsen.

Flere danske bankkunder er tilsyneladende blevet trætte af at se pengene skumpe på deres indlånskonti, og Santander Consumer Bank, der tilbyder tre forskellige konti med plusrenter på 0,6 pct., 0,9 pct. eller 1,05 pct., oplevede sidste år en vækst på 37 pct. i indlånet. De første seks måneder af 2017 er indlånet vokset med 12 pct. Det skriver Børsen.

"Nogle steder får kunderne slet ikke betaling for at have pengene stående, mens andre skal betale for at have deres indestående på en bankkonto. Vi har kun været i Danmark i ti år, men vi er blevet taget godt imod, så godt, at det vælter ind med indlån," siger Bo Jakobsen, der tilbyder kunderne tre forskellige konti

"Udviklingen for vores indlån er gået langt over vores forventninger, vi taler om et indlån på et tocifret milliardbeløb," siger Bo Jakobsen, der er adm. direktør i Santander Consumer Bank.

Hos konkurrenten Basisbank er alle højrentekonti i øjeblikket lukket for nye kunder.

Mybanker oplyser, at der hver måned er mellem 20.000-30.000 kunder på Mybanker, som søger tilbud på opsparing.

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Pengeinstitutter

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere