FinansWatch

Jyske Bank bortviser medarbejder

En medarbejder i Jyske Bank i Roskilde er blevet bortvist efter at have flyttet penge rundt mellem forskellige kunders konti, uden at de var klar over det. Det skriver mediet sn.dk.

Jyske Bank i Roskilde har bortvist en medarbejder, som har bragt sig i uføre, fordi den pågældende medarbejder har flyttet penge rundt mellem forskellige kunders konti, uden at de var klar over det.

Det skriver sn.dk, der er en del af Sjællandske Medier.

"Vi er i gang med at undersøge det, og vi er ikke fuldstændig til bunds i de undersøgelser. Vi er i dialog med de kunder, og de hjælper os med at rede det ud," siger Hanne Birgitte Møller, forretningsdirektør i Jyske Bank, til mediet.

Hvor store beløb det drejer sig, og om de pågældende kunder reelt har tabt penge som følge af transaktionerne, kan Silkeborg-banken endnu ikke oplyse, skriver sn.dk. Politiet er nu gået ind i sagen, mens Jyske Bank - udover den bortviste medarbejder - har valgt at hjemsende en række medarbejdere med tætte arbejdsmæssige forbindelser til den pågældende, uden at der dog er rettet en konkret mistanke mod disse medarbejdere.

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Pengeinstitutter

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere