FinansWatch

Revisionskæmpe henter profiler fra Carnegie

Tre tunge chefer fra Carnegie skifter til revisionshuset EY, som skruer op for ambitionerne på området for virksomhedshandler. Det skriver Børsen.

Revisionshuset EY vil være større på corporate finance-markedet, og som led i den ambition har selskabet hentet tre profiler på området fra Carnegie. Det skriver Børsen.

Der er tale om Martin Wiig Nielsen, Peter Vejlgaard og Lars Fejer, som skifter fra Carnegie, hvor de alle har været managing directors. Lars Fejer fastholder den position i EY, mens Peter Vejlgaard og Martin Wiig Nielsen blive partnere og skal lede og udvikle afdelingen.

"Vi vil gerne på landkortet på det marked, som FIH, Deloitte, Carnegie og flere andre sidder for hårdt på. Vi mener, at vi med vores brand skal være bedre til stede på det marked," udtaler Søren Krejler, leder af transaktionsafdelingen i EY, til Børsen.

 

Forsiden lige nu

Nordeas tur gennem sølet gør ondt i hjertet på afgående storkundeboss

I mange år har Jørgen Høholt været manden, som landets største virksomheder ringede til, når de havde et problem, der skulle løses. Men efter knap fire årtier i Nordea siger bankens storkundechef og direktionsmedlem farvel. Set i bakspejlet har en for tung intern agenda kostet på kundetilfredsheden, og det smerter, fortæller han.

Avis: Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Seneste Pengeinstitutter

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere