• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • Log ind
ANNONCE

Medie: Danske Banks boligside klarer sig dårligere end konkurrenten

Boligsiden Bolighed har fået langt flere unikke besøgende end Sunday, der ejes af Danske Bank. Storbanken mener dog selv, at den kan skalere op og få flere brugere.

Foto: Jonas Pryner Andersen

Brugerne har i højere grad valgt at besøge boligsiden Bolighed, der ejes af Spar Nord, Nykredit, Sydbank og Arbejdernes Landsbank, end de har kigget på Danske Banks bud på en boligside, Sunday. Det skriver dagbladet Børsen.

Ifølge sidernes egne brugertal har Bolighed indtil videre haft cirka 870.000 brugere, mens omtrent 200.000 har været omkring Sunday i de måneder, siderne har eksisteret.

"Vi er i en eksperimentalfase, hvor vi prøver Sunday af over for brugerne. Vi er meget interesseret i interaktion, så vi kan lære af den måde, de bruger siden på. Når vi så føler, at vi har det rette produkt, kan vi skalere op, og så skal vi nok give den gas," siger Simon Haldrup, der er chef for Mobilelife i Danske Bank.

Leif Lind Simonsen, der er pressechef i Spar Nord og talsmand for Bolighed, siger, at brugertallene er gået over al forbedring, og at fokus nu ligger på at forbedre brugernes oplevelser på siden.

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Pengeinstitutter

SDC-formand: Kun én vej til fusion af datacentraler

Datacentralens formand ser en fusion mellem bankernes it-leverandører som en god idé, men som en utrolig svær øvelse i praksis. Klaus Skjødt ser ingen stærke egoer som bremseklodsen, men mener, at SDC bør være den fortsættende datacentral.

Forsiden lige nu

Pengene vælter ind på Visas kort

Verdens største betalingsformdiler, kreditkortselskabet Visa, kan i høj grad mærke, at stadig flere svinger plastickortet frem for at hive kontanter frem af pungen.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

Jakob Skouboe

js@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8381

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449