FinansWatch

Klumme: Digitalisering er mere end effektivisering

Når det gælder digitalisering, er der et vitalt behov for at få øjnene væk fra effektiviseringer og tilbage på forretningen og ikke mindst på relationen til kunderne. Det skriver Finansforbundets formand, Kent Petersen, i ny klumme på FinansWatch.

Når finanschefer taler om mulighederne i digitalisering, bliver det ofte fulgt af en snak om effektiviseringer – herunder reduktioner på medarbejdersiden.

Men sådan bør det ikke være, mener finansforbundets formand, Kent Petersen. I en ny klumme på FinansWatch skriver han, at digitalisering handler om meget andet en effektivisering:

"Digitaliseringen kræver nemlig også, at man husker på hvem og hvad, det i sidste ende handler om. Og effektiviseringer alene er bestemt ikke altid svaret på kundernes behov og den værdi, man skal levere som virksomhed," skriver han.

Læs hele klummen her.

Fagforbund retter massiv kritik af Nordea efter udmelding om massefyringer

Finans Danmark og Finansforbundet i fælles støtte for Forbrugerrådet

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Pengeinstitutter

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere