FinansWatch

Nu sænker Handelsbanken også anbefalingen af Sydbank

Sydbank har for tredje dag i træk fået sænket sin anbefaling af en af de analytikere, der dækker bankens aktie.

Fredag er det Handelsbanken, hvor analytiker Thomas Eskildsen har sænket anbefalingen til "reducér" fra "akkumulér", mens kursmålet fortsat er på 260 kr., viser data fra Bloomberg.

Det kommer oven på sænkninger fra ABG Sundal Collier, der onsdag gik til "sælg" fra "køb", når det gælder Sydbank, samt fra Nordea, der ændrede sin anbefaling til "hold" fra "køb".

En aktie i Sydbank koster fredag morgen 249,50 kr. efter et fald på 1,8 pct. i de første handelsminutter. Aktien er faldet 5,4 pct. over den seneste uge men ligger 26,5 pct. højere end for et år siden.

Sydbank får påbud af Finanstilsynet for manglende intern revision

Forsiden lige nu

Citatquiz: Hvem var det nu, der sagde hvad?

FinansWatch har samlet nogle af de mere farverige udtalelser fra direktørerne i landets finansvirksomheder og institutioner. Gæt, hvem der sagde hvad, gør det hurtigst muligt og få chancen for at få en iPad Mini.

Misser målstregen: DAB hænger på dyrt kriselån trods nyt aktiesalg

Et dyrt statslån fra finanskrisen hænger fortsat som en blyklods om anklerne på Danske Andelskassers Bank på trods af, at banken nu henter op til 113 mio. kr. ved salg af nye aktier. Det er andet år i træk, at banken misser sit mål om at betale lånet tilbage. Men direktøren er godt tilfreds.

Stor uenighed om firmaers kapitalmuligheder

Finanstilsynet og Den Europæiske Investeringsbank havde fredag inviteret til en konference om investeringsklimaet i Danmark. Her var der stor uenighed om, hvor let det er for mindre firmaer at lokke penge ud af banker og pensionskasser.

Seneste Sydbank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere