• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • Log ind
ANNONCE

Sydbank

Sydbank blev etableret i 1970 ved en sammenslutning af 4 mindre, sønderjyske lokalbanker. I dag har banken en markedsandel i pengeinstitutsektoren på 6-9 pct., ca. 2.200 medarbejdere og cirka 100 filialer (heraf 5 i Tyskland). Finanswatch.dk følger udviklingen i Sydbank, og du kan herunder læse de seneste artikler om banken.

Se de seneste 100 artikler om Sydbank.
Se alle artikler om Sydbank fra 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Sydbank mærker øget appetit på prioritetslån

I Danmarks fjerdestørste bank viser kunderne en stigende interesse for prioritetslån, der kan være et supplement eller alternativ til realkreditlån. Ifølge Sydbank skyldes det blandt andet, at lånene er mere fleksible.

Sydbank får ny erhvervsdirektør

Banken har udpeget en ny erhvervsdirektør internt, og den hidtidige erhvervsdirektør får til gengæld ansvar for it-området fremover.

Stærkt årsregnskab fra Sydbank

Sydbank henter bedste regnskab siden 2007, skriver banken. Nedskrivninger falder og basisindtjening stiger, men fjerde kvartal er svagt. (opdateret).

"Det står der klart, højt og larmende tydeligt"

Sydbank har indgået to forretningsaftaler om at hjælpe Sparekassen Sjælland på fondsbørsen. Der også lavet en analyse, der vurderer sparekassen som attraktiv. Det er der ikke noget galt med, lyder det fra Sydbank.

Sydbank taber 175 mio på landbruget

Den nuværende krise i landbruget afspejler sig i delårsrapporten fra Sydbank, som viser, at banken i 3. kvartal har måttet sluge ekstra nedskrivninger for 50 mio. kr. på landbrugslånene.

Moody's fastholder Sydbanks kreditkarakter

Kreditvurderingsbureauet Moody's har fastholdt Sydbanks kreditkarakter, der stadig er i den lave ende blandt de større danske banker på grund af et forhøjet niveau af dårlige lån og en relativt lav lønsomhed.

Sydbank får forsikringspenge for Trelleborg-sag

Sydbank betalte for to år siden erstatning til en tidligere minoritetsaktionær i Banktrelleborg, og banken får nu endelig udbetalt forsikringspenge fra AIG, hvor banken havde tegnet prospektforsikring.

Sydbank køber Sydinvest Administration

Sydbank har indgået en betinget aftale om at købe Sydinvest Administration for 45,38 mio. kr. Selskabet fortsætter dog som selvstændigt datterselskab for Sydbank (opdateret)

Sydbank ruster sig til K-dag

På lørdag foretager Sydbank den endelige integration af DiBa Bank med en it-konvertering. Men vejen dertil har været en rejse på ni måneder, der er blevet planlagt nøje. For inden it-konverteringen har der været tusinder af andre opgaver, der skulle løses, så sammenlægningen af de to banker forløber optimalt.

SMS stopper kortsvindel i Sydbank

En SMS-service kan forhindre misbrug af kreditkort, viser erfaringer fra Sydbank. De har brugt SMS-servicen gennem det seneste år.

Sydbank klar til forsvar i DiBa-området

Sydbanks nye kunder fra DiBa Bank har ifølge områdedirektør taget godt imod at komme under storbankens vinger. Banken er samtidig klar til at kæmpe for sin markedsposition.

Sydbank: Kunder bestemmer filialers fremtid

Sydbank sætter med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet skub i en spareplan, der skal spare banken 200 mio. kr. over de næste to år. Banken bebuder, at der skal kigges på filialnettet, men at det i høj grad er kunderne, der bestemmer, hvad der skal ske på området.

Frøsig: Et stykke vej at gå endnu

Sydbanks direktør, Karen Frøsig, mener, at banken er på rette vej med det netop offentliggjorte kvartalsregnskab. Der er dog et stykke vej til målet endnu, siger direktøren.

Frøsig har 'masser af penge' til opkøb

Sydbanks Karen Frøsig tror ikke på, at efterspørgslen på banklån kommer til at stige inden for en overskuelig fremtid. Derfor slår Aabenraa-bankens topchef fortsat på tromme for at Sydbank er parat til yderligere konsolidering.

Færre Sydbank-ansatte ved udgangen af 2014

Sydbank har været i stand til at holde omkostningerne i ro seks år i træk. Men pres på indtægterne og nye vaner hos kunderne skaber fortsat stort fokus på omkostningssiden for Sydbanks topchef.

Regnskab: Sydbank skuffer

Sydbank erkender blankt, at 2013 har været et skuffende år for banken. Faldende indtægter og fortsat høje nedskrivninger og omkostninger giver stort fald på bundlinjen.

Sønderlemmende tilsynskritik af Sydbank

De ansatte i Sydbank går mod tilsynets påbud uden direktionens vidende, og der er ikke taget ordentligt højde for kreditrisici på svage engagementer, lyder det i en stærkt kritisk tilsynsrapport. Sydbank må øge solvensbehovet med 600 mio. kr.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

Jakob Skouboe

js@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8381

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449