FinansWatch

Valentins advokat i hård kritik af Finansiel Stabilitet

På dagen, hvor det blev fastsat, hvornår dommen over Roskildes Banks tidligere ledelse falder, kommer bankdirektør Niels Valentin Hansens advokat med et udfold mod Finansiel Stabilitet.

Finansiel Stabilitet har brugt alt for mange ressourcer på sagen om Roskilde Bank-krakket, når man ser på, hvor meget de danske skatteydere i sidste ende får ud af det. Sådan lyder kritikken fra Avind Andersen, advokat for tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen. Det skriver Berlingske Business.

Advokaten opfordrer Finansiel Stabilitet til en anden gang at få foretaget nogle mere omhyggelige advokatundersøgelser for at få et bedre grundlag, inden man beslutter sig for at indlede store ressourcekrævende retssager.

"Det på kanten af at spilde skatteborgernes penge. Især fordi man notorisk ved, at man ikke har en jordisk chance for at hive de penge hjem hos de sagsøgte. Bare en uges renter af en milliard til otte procent pro anno svarer til over halvanden mio. kr.," siger Arvid Andersen til Berlingske.

Det blev i dag i Østre Landsret fastsat, at dommen over den tidligere Roskilde Bank-ledelse falder 7. november kl. 10.

Dommens dag er fastsat for Roskilde Bank-ledelse

Amagerbank-dom giver eksbankbosser håb

Forsiden lige nu

Seneste Roskilde Bank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere