• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Roskilde Bank

Se de seneste 100 artikler om Roskilde Bank.
Se alle artikler om Roskilde Bank fra 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Forsinket svar bag sent angreb

En klage til ministeren, der først blev besvaret to år efter afsendelse, danner grundlaget for et opsigtsvækkende milliardsøgsmål.

Tre skal med Gude i fængsel

Domfældelse: Bror, økonomidirektør og advokat blev idømt strenge straffe for medvirken til økonomisk kriminalitet.

Roskilde-skyldnere krævet 22 år i fængsel

Ifølge Dagbladet Børsen risikerer de fire topledere i ejendomsgruppen Stones Invest at ende bag tremmer i tilsammen 22 år. Selskabet skyldte ved krakket 600 mio. kr. til Roskilde Bank.

Sohn: Roskilde-ledelse kan stadig stilles til ansvar

Erhvervsminister Ole Sohn forstår aktionærernes ærgrelse efter frifindelsen af Roskilde Bank-toppen, men understreger at håbet ikke er ude, og at ledelsen stadig kan gøres erstatningspligtig. Det skriver Børsen

Niels Valentin: Jeg er glad!

Den tidligere direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen er glad og lettet over, at bagmandspolitiet har valgt ikke at rejse en strafferetlig sag mod ham og resten af ledelsen og revisionen

Principiel bøde til Roskilde-revisor

Revisornævnet har udskrevet en bøde på 50.000 kroner til Ib Meinert Jensen, for at blande private interesser sammen med sit job som revisor for Roskilde Bank.

Roskilde-topfolk får fri proces

Fire bestyrelsesmedlemmer i Roskilde Bank får fri proces - mens to direktører sammen med bestyrelsesformanden og næstformanden selv skal betale advokatregningen på adskillige millioner.

Minister opfordrer til løsning for erhverskunder

Økonomi- og Erhvervsminister Brian Mikkelsen roser Arbejdernes Landsbank for at overtage de strande privatkunder fra Roskilde Bank og opfordrer samtidig branchen til at støtte op erhvervskunderne.

Flere år til lyset slukker i Roskilde Bank

Arbejdernes Landsbank har overtaget de strandede privatkunder i Roskilde Bank, men direktør Lars Jensen vurderer over for FinansWatch, at der går flere år før, at banken er afviklet. Den helt store udfordring er de 3.000 erhvervskunder.

Erik Skov tørrer millionregning af på skatteyderne

De Konservatives politiske ordfører Henriette Kjærs samlever, den tidligere konservative spindoktor Erik Skov Pedersen, har tørret gæld for 3,2 mio. kr. af på de danske skatteydere via den krakkede Roskilde Bank.

Staten anlægger sag mod HSH Nordbank

Den danske stat er gået i krig mod den tyske storbank HSH Nordbank og har lagt sag an mod banken, som beskyldes for uretmæssigt at have raget 100 millioner kroner til sig i kølvandet i Roskilde Banks krak.

Dyrt at slippe af med Roskilde-kunder

Det kan blive nødvendigt at give en aftager penge med i hånden for at overtage de strandede Roskilde Bank-kunder, vurderer flere iagttagere over for Børsen.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449