• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank er en reionalbank med afdelinger primært i Midt- og Vestjylland. Banken er børsnoteret og er blandt landets ti største institutter. Finanswatch.dk følger udviklingen i Ringkjøbing Landbobank og herunder kan du finde de seneste artikler om banken.

Se de seneste 100 artikler om Ringkjøbing Landbobank.
Se alle artikler om Ringkjøbing Landbobank fra 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Landbobankens aktiekurs bør falde 80 pct.

Ringkjøbing Landbobank har besluttet at foretage et aktiesplit, hvilket alt andet lige vil reducere aktiekursen med 80 pct. Typisk er kursfald ved aktiesplit dog mindre end de burde være.

"Ingen gider være brun leverpostej"

Bankdirektør i Ringkjøbing Landbobank kan fejre 25 års jubilæum. FinansWatch forsøgte i den forbindelse at få den sky bankmand til at tale om sig selv, hvilket var helt umuligt – næsten.

Ringkjøbing Landbobank vil fortsat tage markedsandele

Trods en markant udlånsvækst i første halvår forventer Ringkjøbing Landbobanks direktør John Fisker, at banken kan forsætte med at tage markedsandele. Og selvom udlånet i andet halvår fik indhentet bankens indlån, forudser han ikke behov for ekstern finansiering.

Landbobanken glad for langsigtet låneprogram

Ringkjøbing Landbobank er glad for samarbejdet med Nordisk Investeringsbank og hæfter sig ved, at det nye låneprogram på 150 mio. kr. er langsigtet finansiering på to områder, hvor banken skaber vækst.

Tilsyn: God kreditkvalitet i Landbobanken

Ringkjøbing Landbobank har haft besøg af Finanstilsynets inspektører. De er tilfredse med kreditkvaliteten og nedskrivningerne, men utilfredse med en række administrative rutiner.

Fisker: Vi har fjernet håret i suppen

Ringkjøbing Landbobank har vækst i udlånssiden, og det glæder topchefen, der kalder det ”den største glæde” i regnskabet. Han holder fast i strategien om at vokse organisk, men er fortsat åben for at overtage andre pengeinstitutter.

Landbobanken er årets bank 2012

Danske Bank klarer sig dårligt i en direkte sammenligning med andre danske banker. Ringkjøbing Landbobank hæver igen pokalen i bankmesterskabet 2012.

Fisker: Fuld damp på kedlerne igen

John Fisker og Ringkjøbing Landbobank ser pensionsområdet, kapitalforvaltningen og boligkonverteringerne som de store vækstdrivere i Q1. De to førstnævnte vurderes at kunne holde året ud. (Opdateret)

Regnskab: Landbobanken flyvende ind i 2012

Ringkjøbing Landbobank sender et meget stærkt regnskab på gaden, hvor der er fremgang i indtjeningen på 57 pct. og en egenkapitalforrentning på 23 pct. Men fortsat pres på udlånet. (Opdateret)

Nye nicher på vej i Landbobanken

I sit sidste interview med FinansWatch, inden han trak sig, spåede Bent Naur, at Ringkjøbing Landbobank inden for et års tid har fundet en eller flere nye guldrandede nicher.

Naur: Sådan spotter jeg et talent

Bent Naur har i dag sidste arbejdsdag i Ringkjøbing Landbobank. På dagen, hvor Berlingske Business Magasin kårer de 100 største talenter i Danmark, fortæller den erfarne bankmand om sit syn på talentpleje. (Opdateret)

Naur frygtede konens to do-liste

Udsigten til en pensionisttilværelse præget af havearbejde var ikke spændende nok for afgående Ringkjøbing-direktør Bent Naur. Han tager en tørn i Banknordiks bestyrelse og er åben for Finansiel Stabilitet.

Naur: Dåbsattesten er krøllet

Bent Naur har brugt et halvt arbejdsliv som bestyrelsesmedlem i bankernes organisationer. Nu er det tid til at tage en slapper, siger han.

Naur: Vi har bevisligt bedre kunder

Pil op på nedskrivningerne får Ringkjøbing Landbobank til at opjustere. Det skyldes et bedre kundegrundlag end resten af sektorens, lyder det fra direktør Bent Naur.

"Vi tæller aldrig kunder, vi vejer dem"

Ringkjøbing Landbobank har haft en pæn vækst i antallet af private banking-kunder i første halvår af 2011, og bankdirektøren forventer at kapre endnu flere velhavere, selv om konkurrencen er hård.

Billige EU-penge vækker glæde i Vestjylland

Ringkjøbing Landbobank er glad for muligheden for at hente billige EU-penge i Den Europæiske Investeringsbank (EIB). Pengene, som banken skal medfinansiere krone til krone, er øremærket til små og mellemstore virksomheder med under 250 ansatte.

Fisker: En skidt dag for dansk bankvæsen

Topchef hos Ringkjøbing Landbobank, John Fisker, ser Moody’s nedgradering af en række danske banker som afslutningen på den negative spiral, der startede med Amagerbankens krak.

Kun én bank gik efter billige MMV-lån

Kun et dansk pengeinstitut har valgt at skaffe sig billig kapital øremærket til udlån til mindre og mellemstore virksomheder på favorable vilkår via et særligt program under Den Europæiske Investeringsbank.

Naur: Vidtløftig snak om konsolidering

Det handler ikke om, om man er stor eller lille, men om at låne penge ud til de rigtige mennesker, lyder budskabet fra Bent Naur, adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank.

Ringkjøbing vil vokse 10 pct. i 2011

Efter endnu et solidt regnskab træder Ringkjøbing Landbobank på speederen i 2011, hvor direktør Bent Naur forventer en vækst i udlån på 10 pct. Det fortæller han i et interview med FinansWatch. (Opdateret)

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449