• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Nordjyske Bank

Nordjyske Bank blev til i 2002 gennem en fusion af Egnsbank Nord og Vendsyssel Bank. Banken opfatter sig selv som en lokal forankret bank med en lokal ledelse og med en ejerkreds på 23.000 aktionærer. Finanswatch.dk følger udviklingen i Nordjyske Bank. Du kan læse de nyeste artikler om banken herunder.

Se de seneste 100 artikler om Nordjyske Bank.
Se alle artikler om Nordjyske Bank fra 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Det koster en bank at købe en bank

Den ”gamle” del af Nordjyske Bank er næsten intet værd efter købet af Nørresundby Bank er faldet endeligt på plads, viser beregninger foretaget af FinansWatch.

Nordjyskes tegningsretter handlet til 5 øre

I dag går tegningen af nye aktier i Nordjyske Bank i gang. Og de første tegningsretter er blevet handlet til en pris på 3 og 5 øre pr. styk, samtidig med at Nordjyskes aktiekurs nu ligger to kroner under prisen for de nye aktier.

Nordjyske Bank: Kan nok ikke holde niveauet

Direktør i Nordjyske Bank, Claus Andersen, er godt tilfreds med årets start. Nye kunder og en god forrentning af egenkapitalen trækker op, mens der stadig er områder, der skal arbejdes på.

Nordjyske Bank vil have kapitalen til at arbejde hårdere

Nordjyske Bank er bundsolid, og har været i stand til at fastholde udlånet i et vigende marked. Men bankdirektør Claus Andersen erkender, at banken skal tjene flere penge. Han inviterer også fortsat andre banker op til fusionsdans.

Nordjyske udfordret af udlånsfald

Tilfreds men ikke meget tilfreds, lyder direktør Claus Andersens vurdering af resultatet i Nordjyske Bank. Den helt store udfordring er det faldende udlån, fortæller han.

Regnskab: Nordjyske må se resultat næsten halveret

Nordjyske Banks resultat før skat falder fra 120 mio. kr. i 2010 til 68 mio. kr. i 2011. Nedskrivingerne på udlån stiger fra 81 mio. kr. til 112 mio. kr. Banken vil være opsøgende i sektorens strukturtilpasninger. Se 5 års nøgletal i bunden af artikel.

Regnskab: Nordjyske fastholder forventninger

Nordjyske Banks nye topledelse sender i dag deres første halvårsregnskab på gaden, der viser kraftigt faldende kursreguleringer, mens niveauet for rente- og gebyr-indtægterne fastholdes i forhold til 2010. (Opdateret)

Regnskab: Nordjyske ser landbruget komme sig

Bankens kvartalsregnskab er skæmmet af tab i forbindelse med Amagerbankens krak, og nedskrivningsprocenten forventes fortsat mellem 1 og 1,2 pct. for året trods fremgang for landbrugskunderne. (Opdateret 16.21)

"Vi render ikke efter den sidste skjorte"

Efter 51 år i Nordjyske Bank er det snart slut for Jens Ole Jensen. I et interview fortæller han om bankens forhold til kunderne – og hvad han skal lave, når han stopper i banken.

Regnskab: Nordjyske Bank i bulls eye

Nordjyske Bank rammer midt i skiven i forhold til den udmeldte forventede resultaprognose. Banken forventer en svag vækst i 2011 som følge af det moderate opsving dansk økonomi oplever. (Opdateret 10.54)

Banker presser landmænd i krise

Flere banker har sat sig til bordet med stribevis af landmænd for at få solgt bedrifterne - med tab til landmand og bank. Banker vurderer, at omkring 10 pct. af landmændene skal ud af erhvervet.

Afgørelse underkender renteswap-aftaler

Der er lagt op til en stribe af opgør om renteswap, efter Pengeinstitutankenævnet har valgt fuldstændigt at underkende Nordjyske Bank - og samtidig slået fast, at rådgivningskravet til renteswap er meget højt.

Nordjyske Bank opjusterer

Der fulgte en lille opjustering med kvartalsregnskabet fra Nordjyske Bank, der nu forventer en basisindtjening på 175-200 mio. kr. for hele året.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449