FinansWatch

Koskull tror på dansk deltagelse i bankunion

Casper von Koskull forventer, at både Danmark og Sverige ender med at tilslutte sig EU's bankunion. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen regner den adm. direktør i Nordea, Casper von Koskull, med, at både Danmark og Sverige i sidste ende vil vælge at blive en del af bankunionen i EU.

"Danmark startede for to år siden en proces, hvor man undersøgte mulighederne for at tilslutte sig bankunionen, men så kom man frem til, at tiden ikke var til det endnu. Nu genovervejer man igen beslutningen, og jeg tror ikke, at det er drevet af Nordea, men det sker på baggrund af en bredere europæisk ændring, hvor Storbritannien forlader EU. Jeg tror med stor sandsynlighed, at både Sverige og Danmark med tiden vil tilslutte sig bankunionen," siger Casper von Koskull til avisen.

Også den svenske regering har igangsat undersøgelser, der løber frem mod 2019, om hvorvidt landet skal hoppe med i bankunionen, skriver Børsen.

På pressemødet i Helsinki torsdag stod det også klart, at Finlands deltagelse i EU's bankunion havde spillet en særlig rolle for flytningen af Nordea til Helsinki.

Svensk minister beklager Nordea-exit

Nordea-topchef smækker med døren over for Sverige

Forsiden lige nu

Nordeas tur gennem sølet gør ondt i hjertet på afgående storkundeboss

I mange år har Jørgen Høholt været manden, som landets største virksomheder ringede til, når de havde et problem, der skulle løses. Men efter knap fire årtier i Nordea siger bankens storkundechef og direktionsmedlem farvel. Set i bakspejlet har en for tung intern agenda kostet på kundetilfredsheden, og det smerter, fortæller han.

Avis: Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Seneste Nordea

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere