FinansWatch

Koskull: Nemmere med konsolidering - men det var ikke "driveren"

Det vil være lettere for Nordea at deltage i en europæisk fusion med bankens flytning til Finland, mener topchef Casper von Koskull.

At Nordea med flytningen til Finland kommer inden for EU's bankunion gør det nemmere for banken eventuelt at deltage i en europæiske bankfusion.

Men det var ikke det, der var drivkraften for flytningen fra Stockholm.

Det sagde Nordeas koncernchef, Casper von Koskull, på en pressekonference i Helsinki torsdag morgen, efter at banken havde annonceret sin beslutning om flytning onsdag aften.

"Det gør det naturligvis nemmere at deltage i en europæisk fusion, men det er ikke det, der har været "driveren" for vores beslutning," sagde Casper von Koskull.

Her er konsekvenserne af Nordeas udflagning til Finland

Kunder og svenskere i hård kritik af Nordea: I er grådige

Svensk chefanalytiker om Nordeas beslutning: "Jeg kan slet ikke se nogen indtægter. Jeg ser kun omkostninger"

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Nordea

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere