FinansWatch

Nordea

Nordeas tur gennem sølet gør ondt i hjertet på afgående storkundeboss

I mange år har Jørgen Høholt været manden, som landets største virksomheder ringede til, når de havde et problem, der skulle løses. Men efter knap fire årtier i Nordea siger bankens storkundechef og direktionsmedlem farvel. Set i bakspejlet har en for tung intern agenda kostet på kundetilfredsheden, og det smerter, fortæller han.

Storinvestor: Andre kan lære af Nordea

Sampo, der ejer ca. en femtedel af aktierne i Nordea, mener, at andre kan lære af Nordeas strategi, skriver finansmediet Bloomberg. Nordea har for nyligt varslet fyring af 6000 ansatte som led i digitaliseringen.

Dansk Nordea-chef ser ikke andre muligheder end at fyre

Nordeas danske landechef, Frank Vang-Jensen, siger efter kraftig kritik fra Finansforbundet, at han er ked af fyringen af mindst 6000 medarbejdere i koncernen, men kalder det nødvendigt at reducere omkostningerne til "et konkurrencedygtigt niveau".

Nordea-topchef: Endnu flere end 6.000 stillinger vil forsvinde

Ifølge Nordeas adm. direktør vil Nordeas fyringsrunde blive endnu mere massiv end først antaget. Bankens plan om at reducere antallet af medarbejdere og konsulenter med 6.000 er nemlig et nettotal. Samtidig signalerer han, at der ikke bliver meget at forhandle med fagforeningerne om.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere