• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank er en dansk bank, der tilbyder finansielle serviceydelser til private. Banken er kendetegnet ved at have relativt få fysiske filialer, og at den ejes primært af en række faglige organisationer og institutionelle investorer samt en mindre gruppe private investorer. Finanswatch.dk dækker Lån & Spar Bank. De seneste artikler om banken finder du herunder.

Se de seneste 100 artikler om Lån & Spar Bank.
Se alle artikler om Lån & Spar Bank fra 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Regnskab: Faldende overskud i Lån & Spar

Stigende nedskrivninger på udlån er en af årsagerne til, at overskuddet hos Lån & Spar er faldet i tredje kvartal i forhold til sidste år. Banken opjusterer dog alligevel sine forventninger til hele 2014. (opdateret 12:06)

Lån & Spar: Konkurrenter presser indtjeningen

Selv med en udlånsvækst på mere end 8 pct. er det svært at holde indtjeningen oppe på sidste års niveau i Lån & Spar bank. Sultne konkurrenter presser priserne nedad, lyder forklaringen.

Lån & Spar også i samarbejde med EDC

EDC-mæglerne er klar med den tredje bank til sine henvisningsaftaler. Lån & Spar tager sig fremover af kundehenvisninger i København, Nordsjælland og Roskilde.

Lån & Spar: Fremgang skyldes nye kunder

Direktør i Lån & Spar Bank John Christiansen er godt tilfreds med resultatet for første kvartal. Det strømmer ind med nye kunder i butikken, som gerne vil låne penge.

Lån og Spar: Vi skal låne de rigtige penge ud

Udlånsvæksten på 9,2 pct. i Lån og Spar Bank er en nøje kontrolleret øvelse, der gennem forskellige partnerskaber får de helt rigtige og solide kunder ind på bøgerne, fortæller adm. direktør John Christiansen. Direktøren åbner også for overtagelser af andre banker.

Lån&Spar køber staten ud

Finansiel Stabilitet er ude som aktionær i Lån & Spar Bank, der har købt statens aktiepost tilbage.

Lån & Spar: Privatkunder har det fint

Øgede nedskrivninger på privatkunder har tittet frem i kvartalets bankregnskaber, men det billede kan Lån & Spar Bank-direktøren ikke få øje på i sine bøger.

Lån & Spar klar til konsolidering

Telefonen er åben, hvis en dansk bank skulle være interesseret i konsolidering med Lån & Spar Bank, der har pengene klar, hvis det passer ind i vækststrategien.

Hjort går i kødet på bank-formand

Finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) svarer igen på kritikken fra Lån & Spar Bank-økonom Kai Lindberg, der onsdag udtalte, at regeringen med vilje overdrev skønnet for det offentlige underskud.

Lån og Spar: Kundetilgang vil fortsætte

2010 bød på så mange kunder, at Lån og Spar-bank måtte øge personalet. Adm. direktør i banken, John Christiansen, forventer, at kundetilgangen vil fortsætte i 2011.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449