FinansWatch

BRF Holding vil sælge op til 4,75 mio. Jyske Bank-aktier

BRF Holding vil sælge, hvad der svarer til 5,33 pct. af aktiekapitalen i Jyske Bank. Investeringsbank til salget er fundet.

BRF Holding, der er ejet af BRF Fonden, vil sælge op til 4,75 mio. aktier i Jyske Bank, oplyser investeringsbanken Carnegie i en meddelelse.

Det svarer til 5,33 pct. af aktiekapitalen i Jyske Bank. Carnegie vil stå for aktiesalget, der er henvendt mod institutionelle investorer.

BRF Holding ejer i øjeblikket lidt mere end 22,8 mio. aktier i Jyske Bank, hvilket svarer til 25,6 pct. af det samlede antal aktier i banken.

Ejerskabet på omkring en fjerdedel af Silkeborg-banken fik BRF Holding i forbindelse med fusionen mellem Jyske Bank og BRF Kredit i 2014.

Ifølge Carnegie er salget af aktierne indledt tirsdag klokken 17, og det vil lukke, "hvornår det skal være med kort varsel".

Jyske Bank-aktien lukkede tirsdag i 370,70 kr. efter et fald på 1 pct.

 

/ritzau/FINANS

BRF Kredit stiler mod ny udlånsrekord

Jyske Bank-boss taber andet sæt i hektisk regnskabsår

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Jyske Bank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere