• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Jyske Bank

Jyske Bank er det tredjestørste pengeinstitut på det danske marked. Banken leverer finansielle løsninger til private og små og mellemstore virksomheder i Danmark. Derudover drives der bankvirksomhed i udlandet med erhvervsafdeling i Hamburg og investeringsrådgivning til internationale privatkunder. Finanswatch.dk dækker Jyske Bank, og du kan læse de seneste artikler herunder.

Se de seneste 100 artikler om Jyske Bank.
Se alle artikler om Jyske Bank fra 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Medie: Anders Dam jagter kronprins

Topchefen i Jyske Bank har sat gang i en eftersøgning af talenter, der kan give nyt blod til den aldrende direktion og på sigt blive tronfølger til Anders Dam selv. Det skriver InsideBusiness.

Medie: Sydbank opdagede kunder fra hvidvask-sag og smed dem ud

Mens Danske Bank og Nordea i flere år lagde bank til overførsler fra en omfattende sag om hvidvask i Moldova, ­reagerede Sydbank omgående på mistænkelige transaktioner og indberettede ifølge Berlingske Business sagen til Bagmandspolitet. Ifølge mediet er også Jyske Bank og Vestjysk Bank involveret i sagen.

Ny lov vil presse Jyske Banks boliglån

Ny lov, der skal gøre det lettere for forbrugerne at skifte boliglån, vil give markante fordele til realkreditten, mens de ellers populære bankboliglån fra Jyske Bank vil blive presset, lyder det fra flere sider.

Dam afviser at give prisgaranti på boliglån

Jyske Banks topchef Anders Dam afviser at give nogen garantier for, at banken holder gebyrerne på boliglån i ro i 2017. "Garantier er farlige. Det skal man kun gøre i kortere perioder, man kan overskue," siger Anders Dam til FinansWatch.

Anders Dam frygter Sydeuropa mere end brexit og Trump

Den danske økonomi er generelt i god gænge og vil også kunne modstå, hvad der eventuelt kan følge af brexit og indsættelsen af Trump som præsident. Det mener Jyske Banks topchef, som ser den største risiko komme sydfra.

Anders Dam tavs om Basel-konsekvenser for boliglån

Ordførende direktør i Jyske Bank, Anders Dam, har ingen kommentarer til, hvad Basel-komitéens udsættelse af forslag til kapitalkrav har for bankens gebyrer på boliglån. Cheføkonom i bankens realkreditselskab siger dog, at udsættelsen ikke ændrer på den hidtidige prispolitik.

Negative renter skal slanke Jyske Banks indlån

I morgen bliver samtlige af Jyske Banks erhvervskunder ramt af negative renter på indlån. Det betyder, at den gennemsnitlige erhvervskunde skal betale 2.000 kr. om året før skat for at have penge stående i Silkeborg-banken. Topchef Anders Dam vil ikke helt afvise, at der også kan komme negative renter for privatkunder. (Rettet)

Anders Dam var ved at forlade Swipp allerede i sommer

Jyske Bank oplevede så store tab på Swipp ved årskiftet, at banken allerede i sommer var tæt på at forlade Swipp. Banken har tabt 10 mio. kr. alene i tredje kvartal, men lod sig overtale til at blive. (rettet)

Jyske Bank udtræder af Swipp

Jyske Bank har besluttet at udtræde af Swipp-samarbejdet, oplyser banken i sit regnskab for tredje kvartal (Opdateret).

Anders Dam: Jeg fortsætter

Anders Dam afviser spekulationer om, at han er på vej ud. Det skriver han efter en kommentar i Berlingske Business.

Anders Dam tavs om negative renter

Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, ønsker ikke at uddybe oplysninger om negative renter til samtlige erhvervskunder, efter at han på Twitter har omtalt sagen.

Anmeldelse: Disrupter og gadedreng, men hvor længe?

Ny portrætbog om Anders Dam og Jyske Bank gør os meget klogere på, hvorfor banken og dens topchef i manges øjne fremstår som anderledes end de andre. Det handler om selvsikkerhed, stædighed, men også om ”sund fornuft”, som nu er kommet under pres.

Anders Dam afviser at overtage Finansrådets formandspost

Selvom han netop har smidt formandskappen i Regionale Bankers Forening afviser Jyske Banks topchef, Anders Dam, at overtage formandsposten i Finansrådet, hvor den siddende formand er på valg efter de maksimale tre år. I stedet peger han på Nordea, der fremadrettet skal kontrolleres af det svenske finanstilsyn.

Finanstilsynet afviser at hjælpe vrede Jyske Bank-kunder

Finanstilsynet afviser at gå videre med en klagesag, hvor Jyske Bank-kunder er blevet anbefalet at investere i et konkurstruet spansk firma. Klagernes advokat, Karoly Néhmet, anbefaler nu de vrede kunder at gå til Pengeinstitutankenævnet.

Jyske Bank overvejer at udstede ny hybridkapital

Jyske Bank oplyser, at man har hyret tre banker til at arrangere en udstedelse af såkaldt "Additional Tier 1" lån. Det var tidligere kendt som hybridlån, der er lån som styrker bankens kapitalprocent. Pengene skal formentlig gå til at tilbagebetale to eksisterende hybridlån.

Præcisering af interview med Jyske Bank

I et interview med Jyske Banks topchef kunne det læses som om Jyske Bank varsler aktuelle prisstigninger på boliglån. Det gør banken ikke, men afviser ikke, at det kan komme på tale.

Anders Dam åbner for bidragsforhøjelser

Jyske Bank siger, at der kan være forhøjelser af bidragssatserne, nærmere betegnet rentetillæg, på vej. Hvis det sker, bliver det først efter årsskiftet, men det kan komme til at ramme alle Jyske Banks kunder. (Opdateret)

Jyske Bank forventer stigende kapitalkrav

Når Basel IV bliver indført, kan det betyde større kapitalkrav til Jyske Bank, skriver banken i en fondsbørsmeddelelse, hvor den også lancerer nyt aktietilbagekøbsprogram (opdateret)

Jyske Bank: Vi kan sagtens have haft 2000 selskaber som kunder

Af de lækkede dokumenter fra Panama-advokatfirmaet Mossack Fonseca fremgår det, at Jyske Bank i 2005 havde hjulpet sine kunder med oprettelse af 2000 off shore-selskaber. Det kan sagtens være rigtigt, siger Jyske Banks chef for Private Banking International til FinansWatch.

Jyske Bank finansierer boliglån med udstedelse i euro

For første gang nogensinde har Jyske Bank gennemført en finansiering af bankens populære boliglån, ved gennem BRF Kredit at udstede en fem-årig obligation i euro. Banken oplyser, at flere euro-udstedelser til finansiering af krone-lån er på vej.

Nykredit holder Totalkredit-partnere i stramme tøjler

Trods vrede fra kunderne over bidragsforhøjelser afholder pengeinstitutterne i Totalkredit-samarbejdet sig fra at tage billigere produkter ind fra konkurrenterne. Økonomisk er der for meget på spil ved at lægge sig ud med Nykredit.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449