• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Internationale finansvirksomheder

Se de seneste 100 artikler om Internationale finansvirksomheder.
Se alle artikler om Internationale finansvirksomheder fra 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

To anholdt for cyberangreb på ECB-chef

ECB-direktør Mario Draghi har været blandt ofrene for et større cyberangreb i Italien, hvor to italienske statsborgere nu er blevet anholdt. De to bliver nu beskyldt for spionage.

Redning af italiensk bank kan have lange udsigter

Det kan tage flere måneder for italienske Monte dei Paschi di Siena at få godkendt sin redningsplan hos EU-kommissionen, og det kan true bankens overlevelse. En af knasterne er EU's relativt nye mekanisme for nødlidende banker.

Deutsche får bøde på 64 mio.

De amerikanske myndigheder forlanger 9 mio. dollar af pressede Deutsche Bank for at have ladet sine analytikere have et lige lovligt nært forhold til kunder og interne sælgere.

Bankernes duks var alligevel selv beskidt

Når Wells Fargos direktør John Stumpf tirsdag skal stå skoleret for Senatet, er spørgsmålet, hvad han skal forsvare mest. At hans bank, har svindlet, eller at chefen for afdelingen kan gå på pension med over 800 mio. kr. i lommen uden tiltale.

Britiske banker låner milliarder før afstemning

Den britiske centralbank har planlagt tre ekstraordinære muligheder for, at bankerne kan få likviditet før den britiske EU-afstemning, og indtil videre har bankerne taget imod tilbuddet med kyshånd.

Svensk storbank åbner digital bankenhed

Swedbank, der har danske Birgitte Bonnesen i spidsen, åbner nu en særskilt enhed for Digital Banking. Den får ansvaret for digitalt salg, udvikling og innovation.

Medie: Kinas dårlige gæld vokser

Nedgangen i Kinas vækst har ført til, at omfanget af dårlig gæld vokser. Fire store statsejede kapitalforvaltere er i gang med diskret at købe en del af gælden op.

HSBC dropper at flytte til Hongkong

Den britiske storbank har besluttet sig for at beholde sit hovedkvarter i London, selv om den tidligere har givet udtryk for at overveje at flytte til Hongkong.

Swedbanks bestyrelse fyrer topchefen

Michael Wolf og bestyrelsen i Swedbank er blevet enige om, at han skal fratræde sit job, fordi bestyrelsen mener, at der skal nyt blod til på topposten. (opdateret)

Bankerne begynder at bryde op

Noget tyder på, at de nye reguleringskrav virker efter politikernes hensigter. De store finanshuse er begyndt at splitte op og sælge forretninger fra. Dog mere af nød, end for at tække myndighederne.

Medie: Prudential vil droppe ratepensioner

Det britiske forsikringsselskab overvejer helt at droppe sit engagement i ratepensioner, efter de nye Solvens II-regler har gjort det for svært at tjene penge på den del af forretningen.

SEB nedlægger kapitalforvaltningsdivision

Den svenske storbank SEB vil nedlægge sin kapitalforvaltningsdivision, og overføre aktiviteterne til bankens øvrige divisioner. Samtidig bliver Merchant Banking en del af en ny og større organisation (Opdateret).

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449