FinansWatch

Danske Bank lægger hus til vælgermøder før kommunalvalg

Banken slår dørene op i 20 byer for lokale kandidater og politisk interesserede borgere. Banken kalder det en naturlig rolle at agere vært for politiske debatter.

Som noget nyt inviterer Danske Bank til vælgermøder op til kommunalvalget. Det skriver Avisen.dk.

Danske Bank slår dørene op i 20 byer for lokale kandidater og politisk interesserede borgere. Banken forventer er, at op mod 175 kandidater og 1700 borgere vil deltage i møderne. Ifølge kommunikationschef i Danske Bank, Kim Larsen, er det naturligt, at en virksomhed som Danske Bank vælger at indtage rollen som vært.

"Vi er et spejl af det danske samfund. Når det går godt i Danmark, så går det godt for os. Vi vil gerne være med til at holde gang i debatten om, hvad der skal til, for at det går godt i Danmark," siger Kim Larsen til Avisen.dk.

Danske Bank har ingen forventninger om, at der på møderne vil blive diskuteret bankforretningen, og de deltagende vil heller ikke blive mødt med tilbud fra banken, siger Kim Larsen.

Forsiden lige nu

FA går i rette med outsourcing-kritik

KLUMME: En tidligere bankmedarbejder og Finansforbundet langede mandag morgen ud efter landets to største banker for ikke at være deres samfundsansvar bevidst, når de flytter job til lavtlønslande. Den kritik går Finanssektorens Arbejdsgiverforening nu i rette med.

Seneste Danske Bank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere