FinansWatch

Nykredit hæver Danske-anbefaling og kursmål efter regnskab

Nykredit hæver anbefalingen på aktierne i Danske Bank til "køb" fra tidligere "hold". Samtidig skrues det langsigtede kursmål op til 279 kr. fra tidligere 263 kr. per aktie.

At Nykredits chefanalytiker Ricky Steen Rasmussen nu skruer op for både anbefaling og kursmål har bund i Danske Banks regnskab for andet kvartal, som "var rigtig pæn læsning på langt de fleste punkter", skriver analytikeren.

Samtidig påpeger han, at banken kom med den ventede opjustering af forventninger til helåret til et nettoresultat i niveauet 18-20 mia. kr. mod tidligere 17-19 mia. kr.

"Regnskabet vidnede imidlertid også om, at Danske Bank vinder markedsandele på alle geografiske områder på både ud- og indlån - ikke mindst i Norge og Sverige. Det er vores vurdering, at dette vil være en væsentlig indtjeningsdriver for de kommende år," begrunder Ricky Steen Rasmussen.

Danske Bank efter it-kaos: "Der vil være udfald en gang imellem"

Danske Bank: De fleste systemer virker igen

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Danske Bank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere