FinansWatch

Storbanker føler sig forberedte på hackerangreb

Hverken Danske Bank eller Jyske Bank er gået i panik oven på hackerangrebet mod Mærsk.

Både Jyske bank og Danske Bank føler sig forberedte på et hackerangreb i størrelsesordenen af det, som Mærsk blev ramt af. Det skriver Finans.

"Vores eksisterende procedurer fungerede tilfredsstillende i sidste uge. Isoleret set har begivenhederne derfor ikke givet os anledning til at justere beredskabet," siger Jyske Banks områdechef Jens Nielsen til Finans.

Danske Bank pointerer, at procedurerne hele tiden tilpasses den teknologiske trussel. Derfor ser banken ingen grund til at justere sit beredskab som en direkte følge af hackernes indtog i Mærsks it-systemer.

Ifølge Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste er der en forhøjet risiko for hackerangreb, hvis man arbejder i særlige konfliktområder.

Jyske Bank har modstået hackerangreb

Jyske Bank erkender manglende dokumentation for it-sikkerhed

Forsiden lige nu

PKA køber boliger for 2,5 mia. kr. af FB Gruppen

Med finansiering og projektsalg i milliardklassen fra PKA i ryggen har FB Gruppen kastet sig over at udvikle det tidligere Grønttorvet i Valby til et nyt bykvarter med over 2000 boliger. Særligt en boligtype har vist sig mere efterspurgt end ventet og givet endnu bedre risikospredning, fortæller ejer til EjendomsWatch.

Seneste Danske Bank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere