FinansWatch

Danske Bank lancerer investeringsrobot til erhvervskunder

Storbankens digitale investeringssatsning June udbydes nu også i en version målrettet virksomheder, skriver Børsen.

Danske Bank lancerer nu en version af investeringsappen June til virksomheder, skriver Børsen. Det sker torsdag morgen, og versionen er i første omgang kun rettet mod Danske Bank-kunder.

"Hvis man ser på vores erhvervskunder i Business Banking, hvor vi har hovedparten af de mindre virksomheder, har vi ca. 90 mia. kr. i indlån. Det har bare været støt stigende de seneste år," siger Niels Bang-Hansen, der er chef for Business Banking i Danske Bank," til Børsen.

June baserer sig alene på indeksfonde og sælger sig på at være let at bruge og et billigere produkt end aktivt forvaltede investeringsløsninger. Siden lanceringen til privatkunder i foråret har flere erhvervskunder efterspurgt en pendant, oplyser banken om årsagen til, at man nu udvider kundekredsen.

I en tilhørende artikel i avisen skriver Børsen, at June har rundet privatkunde nummer 11.500 og ved ved udgangen af november forvaltede 219 mio. kr.

Forsiden lige nu

FA går i rette med outsourcing-kritik

KLUMME: En tidligere bankmedarbejder og Finansforbundet langede mandag morgen ud efter landets to største banker for ikke at være deres samfundsansvar bevidst, når de flytter job til lavtlønslande. Den kritik går Finanssektorens Arbejdsgiverforening nu i rette med.

Seneste Danske Bank

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere