FinansWatch

Pengeinstitutter

Citatquiz: Hvem var det nu, der sagde hvad?

FinansWatch har samlet nogle af de mere farverige udtalelser fra direktørerne i landets finansvirksomheder og institutioner. Gæt, hvem der sagde hvad, gør det hurtigst muligt og få chancen for at få en iPad Mini.

Misser målstregen: DAB hænger på dyrt kriselån trods nyt aktiesalg

Et dyrt statslån fra finanskrisen hænger fortsat som en blyklods om anklerne på Danske Andelskassers Bank på trods af, at banken nu henter op til 113 mio. kr. ved salg af nye aktier. Det er andet år i træk, at banken misser sit mål om at betale lånet tilbage. Men direktøren er godt tilfreds.

Radikale: Lad os nu komme med i bankunionen

Inden eurotopmødet i morgen, hvor Lars Løkke Rasmussen for første gang nogensinde sidder med sammen med eurolandene, lyder opfordringen fra Radikale, at Danmark bør få sig meldt ind i bankunionen hurtigst muligt. Ikke mindst fordi briterne nu er væk fra bordet, og ikke-eurolandenes stemme derfor er mindsket betragteligt.

Nykredit-direktør rammer skarpt hjørne

Direktør i Nykredit lagde i tidernes morgen drømmen om at forske i matematik på hylden for at forfølge en karriere i finansbranchen. I morgen fylder han 50 år.

Nordjysk andelskasse skal skaffe lille million senest fredag

Den pressede Østervrå Andelskasse skal inden fredag eftermiddag skaffe over 800.000 kr. Det har Finanstilsynet besluttet efter andelskassens driftsunderskud i november og yderligere nedskrivninger på udlån. Pengene - samt flere - er på vej, oplyser Østervrå Andelskasse. (Opdateret)

Danske banker med langt fremme i amerikanske tendenser

En ny undersøgelse fra USA viser, at de allerstørste banker i høj grad er ved at implementere nye teknologier. Ifølge virksomheden bag undersøgelsen er Danmark langt fremme med at tage fat i de nye digitale muligheder.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere