• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Hesalight-stifter sælger spansk liebhaveri for næsen af kurator

Kurator for konkursboet i Hesalight forsøger at stoppe et salg af ejendomme, som Hesalight-stifteren Lars Nørholt forsøger at afhænde. De tilhører konkursboet, lyder det fra kurator.

Stifter af Hesalight, Lars Nørholt. Foto: Carsten Bundgaard.

Hesalight-stifteren Lars Nørholt er i fuld gang med at få solgt sine luksusejendomme på Mallorca, inden kurator når at få fingrene i dem. Det fremgår af et processkifte fra kurator Henrik Selchau Poulsen, partner i advokatformaet Bruun & Hjejle. Det skriver Børsen.

Lars Nørholt solgte få dage efter sin personlige konkurs to ejendomme i Port d'Andratx via af et af sine selskaber, fremgår det af dokumentet. Henrik Selchau Poulsen mener dog, at ejendommene tilhører konkursboet, og ifølge Børsens oplysninger arbejder han på at få gjort salget ugyldigt. Køberen skulle ifølge kurator være en hans Christian Hansen, der har været investor i Hesalight. Det er dog forkert, lyder det fra Lars Nørholt.

"Jeg kan oplyse, at køber ikke er en Hans Christian Hansen. Køber ønsker at være anonym, og det ønske har jeg tænkt mig at overholde," skriver han i en mail til Børsen.

Pensam, Ikea, Pensiondanmark og Danske Capital gav i 2014 og 2015 et lån til Hesalight på omkring 600 mio. kr. og de har dermed har i stort omfang tabt deres investering, da Hesalight gik konkurs i november 2016.

Hesalight-stifter slår tilbage mod Pensams formand

Pensams formand til Hesalight-stifter: Det er ynkeligt

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste PensionDanmark
Forsiden lige nu

Pensionskasse sælger domicil til Novo-pengetank

Pengetanken bag et af flagskibene i dansk erhvervsliv gav pensionskasse et tilbud, som man ikke kunne sige nej til, lyder det fra ejendomschef. Prisen ligger 200 mio. kr. højere end den offentlige vurdering.

Revisorer om skattely: Behov nye regler

Et fælles sæt af regler for skatterådgivning er nødvendigt for at komme skatteunddragelse til livs. Det sagde Charlotte Jepsen, adm. direktør for revisorernes brancheforening, FSR, ved dagens åbne høring om skattely på Christiansborg.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449