FinansWatch

Pensionskæmper slås om formue på 10 mia

Kampen om at få Pensionskassen for Farmakonomer og den 10 mia. kr. store formue ind i folden spidser til.

Sampension er ifølge Børsen blandt favoritterne til at få lov til at forvalte Pensionskassen for Farmakonomer.

Pensionskassen for Farmakonomer, der har 8000 medlemmer og en formue på 10 mia. kr., skal finde en samarbejdspartner, og en række rivaler er gået ned på knæ for at overvinde pensionskassens gunst. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen er Sampension og PKA favoritter til at få lov til at administrere farmakonomernes penionsmidler. Blandt andet fordi de kan tilbyde den relativt lille pensionskasse en stor grad af fortsat selvstændighed. Noget, der skulle sætte giganten PFA længere ned i feltet i jagten på Pensionskassen for Farmakonomer.

"Der findes forretnings-modeller, hvor man fastholder selvstændigheden og identiteten over for medlemmerne, men samtidig får nogle stordriftsfordele. Det er den proces, vi har sat i gang," siger Henrik Klitmøller Rasmussen, formand for Pensionskassen for Farmakonomer, til Børsen.

Sampension har netop overtaget forvaltningen af to mindre pensionskasser fra det hedengangne Unipension, mens PKA allerede består af tre selvstændige pensionskasser.

Lille pensionskasse leder efter partner

Afkastet steg og omkostningerne faldt i Sampension

Forsiden lige nu

Nordeas tur gennem sølet gør ondt i hjertet på afgående storkundeboss

I mange år har Jørgen Høholt været manden, som landets største virksomheder ringede til, når de havde et problem, der skulle løses. Men efter knap fire årtier i Nordea siger bankens storkundechef og direktionsmedlem farvel. Set i bakspejlet har en for tung intern agenda kostet på kundetilfredsheden, og det smerter, fortæller han.

Avis: Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Seneste PKA

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere