FinansWatch

PFA sender rekordhøjt beløb tilbage til kunderne

320.000 kunder får over 1 mia. kr. ekstra ind på deres opsparingskonto via PFA's Kundekapital-program.

PFA Pension fordeler i disse dage 1,2 mia. kr. til 320.000 af selskabets pensionskunder. Det sker i form af selskabets KundeKapital, som er PFA Pensions måde at dele overskud og risiko på en del af opsparingen med kunderne på.

Det oplyser pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

PFA nævner, at med ekstraforrentningen vil PFA Pension i alt give kunderne en forrentning af KundeKapital på 2,4 mia. kr. for året 2016, hvilket er "et rekordhøjt beløb," skriver selskabet. Første halvdel af de 2,4 mia kr. er tilskrevet kundernes opsparinger i 2016 løbende henover året.

"Det er i dag 100 år siden, at PFA blev grundlagt med formålet om at sikre kunder og deres familier et trygt og godt liv. Derfor besluttede vores ejere dengang, at de kun skulle have begrænset del af overskuddet, så mest muligt kunne gå videre til kunderne. Det var også tanken bag, da KundeKapital senere blev oprettet. Jeg er glad for, at vi kan fejre PFA’s 100 års jubilæum ved nu at sætte yderligere 1,2 mia. kr. ekstra ind på kundernes opsparinger," udtaler topchef Allan Polack i meddelelsen.

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste PFA

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere