• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

PFA-direktør vil have topchefer til at blande sig i politik

Landets virksomhedsledere skal være mere åbenmundede og blande sig i den politiske debat, lyder det fra Allan Polack, adm. direktør i PFA.

Allan Polack, adm. direktør i PFA. Foto: PR

De danske topchefer skal ikke være bange for at træde frem i offentligheden og give indspark til den politiske debat. Sådan lyder det fra Allan Polack, adm. direktør i PFA. Det skriver Finans.

"Jeg tror, at de debatter, vi ser nu, vil tvinge virksomhedsledere til at være mere synlige og komme ud med deres holdninger, som tåler vældig godt at blive vist. Nogle af dem, der har været meget kritiske over for det, vi populært kalder eliten, har fordomme om, hvad den elite mener, som faktisk ikke er rigtige," siger Allan Polack til Finans.

Han mener, at landets topchefer blandt andet i EU-debatten skulle have blandet sig mere. PFA-topchefen understreger dog, at det ikke nødvendigvis handler om, at danske virksomhedsledere skal argumentere for, at mere politisk union er godt, men det ligeså godt kan være at melde ud, hvor grænsen går.

Konsulentvirksomhederne Prime Time og Boston Consulting Group er enige med Allan Polack, mens Arlas topschef, Peder Tuborgh, ikke mener, at han hører til i den politiske debat.

Allan Polack vil fejre jubilæum med samfundsdebat

Polack: Hele branchen sidder på lur efter PFA's kunder

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste PFA

PFA ser nyt konkurrenceparameter for fremtiden

Danmarks største kommercielle pensionsselskab meldte for nylig ud, at det vil tilbyde deres kunder lejelejligheder. Initiativet er en del af en strategi om at tilbyde kunderne mere værdi end blot en pensionsopsparing, hvilket ifølge pensionsselskabet bliver et nyt konkurrenceparameter i fremtiden.

PFA ansætter ny direktør

PFA henter Peter Hermann tilbage fra Nordea til en nyoprettet direktørstilling med ansvar for sundheds- og forebyggelsesområdet samt pensionskoncernens aktuariat.

Forsiden lige nu

Pensionskasse sælger domicil til Novo-pengetank

Pengetanken bag et af flagskibene i dansk erhvervsliv gav pensionskasse et tilbud, som man ikke kunne sige nej til, lyder det fra ejendomschef. Prisen ligger 200 mio. kr. højere end den offentlige vurdering.

Revisorer om skattely: Behov nye regler

Et fælles sæt af regler for skatterådgivning er nødvendigt for at komme skatteunddragelse til livs. Det sagde Charlotte Jepsen, adm. direktør for revisorernes brancheforening, FSR, ved dagens åbne høring om skattely på Christiansborg.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449