• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • Log ind
ANNONCE

Forsikring og pension

Firmapensionsordninger kritiseres

Der sker en sammenblanding af firmapensionsordninger og firmaers bankforbindelser, mener flere kritikere, skriver Økonomisk Ugebrev

Ny Codan-direktør ser store forandringer forude

Codans nytiltrådte erhvervsdirektør er hentet i Tryg. Med sig i bagagen har han blandt andet to kandidatgrader, som han tog samtidig. Og netop uddannelse ser han som sit vigtigste karriereskridt.

Nordea Liv: Lavere risiko giver middelmådigt afkast

Afkastene i markedsrente hos Nordea Liv & Pension ligger midt i feltet i første kvartal. Det skyldes ifølge adm. direktør Steen Michael Erichsen, at selskabet har mindre risiko i sine investeringer end konkurrenterne. (rettet)

ATP holder fast i forsikringer mod inflation

ATP fastholder sine forsikringer mod stigninger i inflationen på trods af, at der ingen udsigt er til inflation i et godt stykke tid. Inflationen er blandt de største risici for medlemmerne, lyder det fra topchef Carsten Stendevad.

Regnskab: Flad udvikling i reserverne hos ATP

Bonuspotentialet hos ATP ligger stort set på samme niveau som ved årsregnskabet efter et kvartal, hvor investeringsporteføljen gav positivt afkast, mens afdækningsporteføljen bidrog med et minus. (opdateret)

Novo Nordisk kørt over i magtopgør om PFA

PFA's største kunde Novo Nordisk har efterspurgt en mere moderne bestyrelse hos pensionskæmpen. Alligevel er Torben Dalby Larsen efter 24 år som medlem af PFA's bestyrelse kørt i stilling som ny formand på torsdagen generalforsamling.

Pensiondanmark køber ejendomme i Aarhus

Prisen for de to erhvervsejendomme runder en halv mia. kr. Pensiondanmark fortsætter dermed målsætningen om at investere syv mia. kr. i ejendomme på halvandet år. Adm. direktør kigger efter de rette opkøb i hele landet.

Sampension leder efter ny vækst

Der er stadig potentiale for at få vækst på toplinjen, mener Sampensions adm. direktør Hasse Jørgensen. Han spår øget konsolidering og vil også byde på kunder i firmapensionsmarkedet.

AP Pension vil være mere digital

2016 står i digitaliseringens tegn hos AP Pension, der vil være mere tilgængelig for kunderne og samtidig sikre relevant information.

PFA vil dele flere penge ud til kunderne

Det skal i højere grad komme kunderne til gode, hvis PFA Pension tjener rigtig mange penge. Det er en del af den nye 2020-strategi, fortæller adm. direktør Allan Polack.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

Jakob Skouboe

js@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8381

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449