• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • Log ind
ANNONCE

Forsikring og pension

PKA investerer i svanemærket boligejendom

Pensionsselskabet sætter trecifret millionbeløb i bæredygtigt byggeri i Hillerød. En række gunstige faktorer gør den utraditionelle ejendom interessant, lyder det fra PKA.

Sløj norsk økonomi trækker ned i Trygs præmier

Trygs norske præmieindtægter er faldet med knap 15 pct., siden olieprisen i sommeren 2014 begyndte at falde. Den lavere aktivitet mærkes især på erhvervsforsikringerne, forklarer koncernchef Morten Hübbe.

Succesfuldt makkerpar: Teamet er klar til at gå ud og skabe afkast

Danicas nye investeringsdirektører, Jesper Langmack og Poul Kobberup, der kom fra PFA, er efter seks måneder tæt på at være på plads med porteføjlen - alene i år er der investeret for 2 mia. kr. direkte i danske og nordiske virksomheder, der netop skal være med til at fremtidssikre pensionsopsparernes afkast.

PFA hyrer ny erhvervsdirektør

Pensions-selskabet ansætter Jesper Steensen som ny direktør for erhverv med ansvar for salg og kontakt til PFA Pensions virksomheds- og organisationskunder.

Tryg og Codan taber kunder til Alka og GF

Forsikringsselskabet Alka er blandt de selskaber, der tager markedsandele, og det sker blandt andet på bekostning af Tryg og Codan. Det skriver onlinemediet InsideBusiness.

FinansWatch ydmyget af ny Topdanmark-direktør

Topdanmarks nyeste direktionsmedlem er ambitiøs og målbevidst. Det fik FinansWatch at føle, da hun gav en sagesløs journalist en ordentlig omgang ketsjerprygl. Den nye direktør har oplevet lidt af hvert, blandt andet mistede hun engang Bill Gates i en elevator.

Sampension: Vi holder øje med kronen

Sampensions investeringsdirektør, Henrik Olejasz Larsen, holder skarpt øje med den danske krone og overvejer, om han skal gå imod markedet for at tage gevinst.

Rockefeller: Revolution undervejs i grønne finansprodukter

Der er i øjeblikket et stærkt momentum for grønne, socialt ansvarlige finansielle produkter som tørke-forsikringer og sociale obligationer. Det mener prominente investorer fra den amerikanske finansverden, som samtidig ser et behov for flere instrumenter.

Iværksættervirksomheder skal smitte af på Tryg

Kigger man frem i tiden, står forsikringsselskabernes kerneforretning til at skrumpe. Trygs udviklingsfolk skal fremover dele kontorer med iværksættervirksomheder, som skal inspirere dem til at tænke nyt.

Tryg inviterer iværksættere indenfor

Forsikringsselskabet vil have mellem 20 og 30 iværksættervirksomheder til at leje sig ind i sit hovedkvarter. Det skal være med til at fremtidssikre selskabet, der oplever pres på toplinjen.

Tryg falder ud af C20

Medicinalvirksomheden Lundbeck har skubbet Tryg ud af C20-indekset. Dong må til gengæld vente et halvt år.

Plads til fejl skal puste nyt liv i Tryg

FEM ÅR MED HÜBBE: Transparens, tempo og plads til at kvaje sig er nogle af de nøglebegreber, den nye Tryg-direktør ser som afgørende for vækst i virksomheden.

Tryg: Fra "tæt på deep shit" til drømmen om at blive verdens bedste

FEM ÅR MED HÜBBE: De seneste fem år har Morten Hübbe stået i spidsen for Tryg. Den første tid gik med at forbedre lønsomheden, men senere skulle der sparkes mere begejstring ind i organisationen, og det har blandt andet fået Morten Hübbe til at trække i et julemandskostume.

Sampension vælger fuld afdækning af pund før britisk afstemning

Hos Sampension betyder den britiske folkeafstemning om små tre uger, at pensionskassen har afdækket hele sin eksponering til pundet. PFA og AP Pension fastholder deres hidtidige afdækning forud for afstemningen, hvor meningsmålingerne i øjeblikket peger på dødt løb for og imod at forblive i EU.

PFA forringer 440.000 danskeres pensioner

PFA har nedsat det beløb, som kunder med garanterede pensioner får forrentet deres pensioner med. Underligt mener eksperter, for afkastene har været gode. De peger på, at PFA sender et klart signal til kunderne om, at de skal se at få skiftet til markedsrente.

ATP's Henrik Gade Jepsen går til Danske Bank

ATP's øverste investeringschef, Henrik Gade Jepsen, er blevet ansat som chef for kapitalforvaltning i Danske Banks Wealth Management-enhed. Henrik Gade Jepsen afløses i ATP af Kasper Ahrndt Lorenzen.

Firmapensionsordninger kritiseres

Der sker en sammenblanding af firmapensionsordninger og firmaers bankforbindelser, mener flere kritikere, skriver Økonomisk Ugebrev

Ny Codan-direktør ser store forandringer forude

Codans nytiltrådte erhvervsdirektør er hentet i Tryg. Med sig i bagagen har han blandt andet to kandidatgrader, som han tog samtidig. Og netop uddannelse ser han som sit vigtigste karriereskridt.

Nordea Liv: Lavere risiko giver middelmådigt afkast

Afkastene i markedsrente hos Nordea Liv & Pension ligger midt i feltet i første kvartal. Det skyldes ifølge adm. direktør Steen Michael Erichsen, at selskabet har mindre risiko i sine investeringer end konkurrenterne. (rettet)

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

Jakob Skouboe

js@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8381

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449