• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

Amerikanske Marsh vil kapre danske private forsikringskunder

Den amerikanske forsikringsmægler Marsh vil gå ind på det danske marked for privatforsikringer i samarbejde med Nem Forsikring.

Amerikanske Marsch har været forsikringsmægler på det danske erhvervsmarked i årtier, men vil nu gå ind på det danske marked for privatforsikringer. Det skriver dagbladet Børsen.

March har indgået en aftale med Nem Forsikring, der er et samarbejde mellem Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring, og har Middelfart Sparekasse og Sparekassen Kronjylland som hovedejere. Det vil være Nem Forsikring der kommer til at stå for kundekontakten i Marsh Privatforsikring.

Forretningsplanen er blandt andet at tilbyde privatforsikringer til medarbejdere og kunder i de virksomheder, der i dag har deres erhvervsforsikringer via Marsh.

"Vi har været på det danske forsikringsmæglermarked siden 1979 og har løbende fulgt med i både privat og erhvervsmarkedet. Vi mener, at der er alt for lidt konkurrence på det private forsikringsmarked og for høje priser. Vores analyse viser, at mange danskere kan spare ca. 20 pct. ved at skifte forsikringsselskab," siger Morten Jeppesen, chef for forretningsudvikling i Marsh, til Børsen.

 

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Forsikring

Kundejede forsikringer snører sig sammen til et selskab

Danske Fiskeres Forsikring og Dansk Fartøjsforsikring fusionerer til et selskab. Det sker for fortsat at kunne modstå presset fra de store forsikringsselskaber. Begge selskabers direktører fortsætter i det fortsættende forsikringsselskab.

Forsiden lige nu

Pensionskasse sælger domicil til Novo-pengetank

Pengetanken bag et af flagskibene i dansk erhvervsliv gav pensionskasse et tilbud, som man ikke kunne sige nej til, lyder det fra ejendomschef. Prisen ligger 200 mio. kr. højere end den offentlige vurdering.

Revisorer om skattely: Behov nye regler

Et fælles sæt af regler for skatterådgivning er nødvendigt for at komme skatteunddragelse til livs. Det sagde Charlotte Jepsen, adm. direktør for revisorernes brancheforening, FSR, ved dagens åbne høring om skattely på Christiansborg.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449