ANNONCE

Thisted Forsikring får erfaren bankmand i bestyrelsen

Forsikringsselskabet har skiftet ud i bestyrelsen, så Ivan Christiansen, der tidligere var direktør i Sparekassen Thy, er trådt ind.

Der har været en enkelt udskiftning i Thisted Forsikrings bestyrelse. Erik Rasmussen trådte ud af bestyrelsen ved årsskiftet, og hans afløser blev Ivan Christiansen, der mange år har været ordførende direktør i Sparekassen Thy.

Det skriver Thisted Forsikring i en pressemeddelelse.

"Ivan Christiansen indtræder med en baggrund, som tidligere mangeårig direktør i Sparekassen Thy og har betydelig erfaring fra adskillige bestyrelsesposter i finansielle virksomheder," fremgår det af pressemeddelelsen.

Sidste år gik Ivan Christiansen på pension og overlod stillingen som ordførende direktør til Ole Beith.

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Forsikring

Tryg ser muligheder i førerløse biler

Forsikringskoncernen Tryg ser positivt på udsigten til førerløse biler på de danske veje. Hvordan bilforsikringer i fremtiden skal skrues sammen, er stadig et åbent spørgsmål.

Mit 2016: Kim Rud-Petersen

I det nye år vil Kim Rud-Petersen, der er adm. direktør i Gjensidige i Danmark, have fokus på at forbedre kundetilfredsheden.

Tryg fortæller om digitalt afpresningsforsøg

Forsikringskoncernen Tryg blev sidste år udsat for et digital afpresningsforsøg. Og selv om virksomheden prøver at skærpe medarbejdernes opmærksomhed, så er der plads til forbedringer.

Forsiden lige nu

Realkreditselskaber sender regning for negative renter videre til kunder

Det koster ægteparret Niels og Maj-Britt Foged 12.500 kr. at lade Realkredit Danmark opbevare deres indfriede lån i tre en halv måned i forbindelse med skift til et andet realkreditinstitut. Realkreditinstitutterne begrunder betalingen med det negative renteniveau. Forbrugerrådet kritiserer manøvren og kalder det endnu en flyttebarriere.

ATP-chef forsvarer millionbonusser til Nets-ledelsen

Den afgående direktør for ATP, Carsten Stendevad, ser ikke et problem i, at ledelsen i Nets er blevet belønnet med adskillige millioner i forbindelse med børsnoteringen. Han kalder det for en del af præmissen for at gå ind i selskaber som Nets og fokuserer på den indtjening, salget har skabt for pensionskassens medlemmer.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

Jakob Skouboe

js@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8381

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449