FinansWatch

Forsikring

Konkurrenter frygter ikke ny forsikringsfusion

Tryg kommer med opkøbet af Alka til at sidde på over en femtedel af det danske forsikringsmarked, men to kundeejede konkurrenter tror fortsat på, at der er plads til at vokse i markedet.

Tryg: Alka vil fortsætte med eget navn, produkter og priser

Selv om Tryg nu køber Alka, så er det planen, at det snart tidligere lønmodtagerejede forsikringsselskab skal fortsætte under eget navn og med selvstændige produkter og priser. Tryg fremhæver også, at Alka på flere områder kan lære sin nye ejer noget, blandt andet når det kommer til at opdage forsikringssvindel.

Medie: Tryg nærmer sig milliardopkøb af Alka

Berlingske Business erfarer, at forsikringskoncernen Tryg er tæt på et opkøb af Alka Forsikring – de to parter forhandler i weekenden og kan potentielt være færdige på mandag. (Opdateret 14.00 med ny kommentar fra Tryg)

Norske opkøbsmuligheder vender Tryg ryggen

Tryg har meldt ud, at forsikringsselskabet er på jagt efter opkøbsmuligheder i Norge, men to større finanskoncerner afviser, at deres skadeforsikringsselskaber er til salg.

Tilskudsforening suser til tops blandt forsikringsselskaber i ny imagemåling

Medlemsejet forsikringsforening får klart højeste score blandt ansatte i finanssektoren, når de skal vurdere landets største forsikringsselskaber som arbejdsplads. Det viser ny imageundersøgelse fra FinansWatch og Wilke. Omvendt er konkurrencen tæt i den modsatte ende af skalaen, hvor flere aktører kæmper for at forbedre deres omdømme.

Derfor forlader vicedirektør Finanstilsynet

Jan Parner har efter næsten ti år valgt at forlade sit job som vicedirektør i Finanstilsynet. Det er en beslutning, der har fremkaldt tårer, men som også har været længe undervejs, forklarer han til FinansWatch.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere