ANNONCE

Forsikring

Krig på bilforsikringer lurer om hjørnet

Der kan være en priskrig på vej mellem landets forsikringsselskaber. Mindre og mere sikre biler skærer i skadesudgifterne og øger konkurrencen, skriver nyhedsmediet Finans.

Købstædernes Forsikring lander endnu en aftale om partnerskab

Som led i en i strategi om at vokse gennem partnerskaber har Købstædernes Forsikring indgået en aftale med Tandlægernes Tryghedsordning, der skal sikre tandlægerne en fortsat indkomst i tilfælde af sygdom. Forsikringsselskabet håber, at aftalen bliver den første af flere samarbejder med interesseorganisationer.

Husejere stadig i klemme trods redningspakke

På trods af regeringens og forligspartiernes aftale om at redde de nødstedte husejere efter Gable Insurances konkurs, sidder stadig flere af husejerne tilbage uden at kunne få erstating. Vi er nødt til at sætte grænser, lyder det fra Erhvervsministeriet. Det skriver Politiken.

If og Gjensidige forbeholdne for at melde sig ind i garantifond

Hverken Gjensidige eller If Forsikring vil love at melde sig ind i forsikringsselskabernes garantifond, på trods af at erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) tidligere har lagt pres på, at udenlandske forsikringsselskaber indbetaler til garantifonden. De manglende tilkendegivelser vækker undren hos ministeren.

Politisk aftale sikrer kunder i Husejernes Forsikring

For at hjælpe de ca. 26.000 boligejere, der er blevet fanget i Lichtenstein-forsikringsselskabet Gable Insurance’ konkurs, har erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) nu indgået en politisk aftale og aftale med Forsikring & Pension, der sikre de forsikringsløse kunder (præciseret).

Codan skal betale kompensation efter overenskomststrid

Codan har i en forsøgsordning ladet medarbejdere yde kundeservice for forsikringsselskabet uden for arbejdstid gennem et eksternt firma. Dermed gik medarbejderne glip af en overtidbetaling. Nu skal Codan betale kompensation til de berørte medarbejdere.

Stigning i bilskader bekymrer Alm. Brand

Danskerne er i 2016 begyndt at køre stærkere og komme ud for flere biluheld. Det presser Alm. Brands forretning og er ikke holdbart i længden, lyder det fra adm. direktør Søren Boe Mortensen.

Topdanmark forventer nulvækst for forsikringerne i 2017

Efter at have lidt med negativ vækst for præmieindbetalingerne på forsikringsdelen de sidste to år, forventer Topdanmark en flad vækst næste år. Adm. direktør Christan Sagild vil dog ikke garantere, at det bliver vendepunktet for forsikringsforretningen.

Svenskere vil matche forsikringsselskaber og autoophuggere

Svenske Yallotrade vil skabe en markedsplads i Danmark, hvor forsikringsselskaber, autoophuggere og værksteder kan finde hinanden. It-virksomheden kommer med ti års erfaring fra Sverige og har netop landet en aftale med sit første forsikringsselskab i Danmark.

Forbund undersøger Codan for muligt overenskomstbrud

Forsikringsforbundet, der organiserer medarbejdere i forsikringsbranchen, er gået ind i en sag om, hvorvidt Codan har begået overenskomstbrud ved at lade egne medarbejdere udføre opgaver for forsikringsselskabet gennem et eksternt firma. Parterne er i dialog om sagen.

Omdiskuteret forsikringsselskab taber stort efter hårdt kvartal

Et norsk forsikringsselskab, der udfordrer de danske, har for tredje kvartal ramt en combined ratio på 146 pct. i Danmark. Selskabets danske chef, Flemming Conrad, slår det hen som et uheldigt kvartal, men er dog enig med sin norske direktør i, at der er taget for stor risiko på nogle områder.

Direktør stopper i Gjensidige

Cecilie Ditlev-Simonsen fratræder sin stilling som direktør i Gjensidige i midten af november efter at have siddet der siden 2011. Hun har haft ansvar for mærkevare, kommunikation og marked.

Tryg ser muligheder i førerløse biler

Forsikringskoncernen Tryg ser positivt på udsigten til førerløse biler på de danske veje. Hvordan bilforsikringer i fremtiden skal skrues sammen, er stadig et åbent spørgsmål.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

Jakob Skouboe

js@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8381

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449